01/02

Свързани новини

03.12.2021 11:38

Трибуната не стигна за 7-те зама на НС

Видян 1926 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Депутатите избраха цели 7 зам.-председатели на 47-ото НС. Това са: Мирослав Иванов от Продължаваме промяната, Росица Кирова от ГЕРБ-СДС, Мукаддес Налбант от ДПС, Кристиан Вигенин от БСП, Ива Митева от Има такъв народ, Атанас Атанасов от Демократична България и Цончо Ганев от Възраждане. Кандидатурите им бяха гласуван анблок и одобрени с пълно единодушие от 239 депутати.
След като бяха избрани заместник-председателите заеха мястото си на президиума на НС, която обаче не стигна за всички. Така Атансов се оказа извън нея, а останалите бяха максимално трамбовани еди в друг.
Напомняме, че преди 1989г. парламентарните замове бяха 3, но тогава коли и кабинети имаха само те и председателят, не и охрана. Сега шефът на НС разполага  с 2 коли и 2 екипа по 5 души охрана, всеки зам. е с лимузина и 2 души охрана, все от НСО, а отделно са кабинетите на всеки и стотици шофьори и коли на НС.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 04.12.2021 09:11

    Непоносимата политическа обстановка у нас показва, че е необходим огромен граждански натиск за свикване на Велико Народно Събрание и тотална смяна на обществения ред за управление на обществото ! Партокрацията задушава демокрацията и създава условия за корупционни схеми. В 21 век няма място за ретроградни модели на управления, обогатяващи шепа политически негодници и олигарси.

  • 001 Отче Ваш 03.12.2021 12:02

    Очакваната харвардска симфония ще донесе с много смях и зрелища !!! В условия на демокрация и див капитализъм, богатите, ще стават все по – богати, политиците и въобще –„ елитът“, както е било винаги, няма да носи никаква отговорност !!! Отговорността се носи само и единствено от месното туземно население, имащо се за народ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!