Сенаторът Мит Ромни (R-UT) не е много популярен сред републиканците, тъй като два пъти гласува за осъждането на бившия президент Доналд Тръмп по време на неговия импийчмънт

Свързани новини

11.05.2022 09:44

Тръмп е кандидатът на ДП за президент: Мит Ромни

Видян 1265 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сенаторът Мит Ромни (R-UT) не е много популярен сред републиканците, тъй като два пъти гласува за осъждането на бившия президент Доналд Тръмп по време на неговия импийчмънт, съобщава trendingpoliticsnews.com.
 
 
 
75-годишният законодател обаче е реалист. След като две дузини подкрепяни от Тръмп претенденти спечелиха първичните избори на републиканците във вторник, Ромни прогнозира, че Тръмп ще се кандидатира отново през 2024 г. и че ще спечели.
 
 
 
Ромни заяви пред Axios: "Трудно е да се види нещо, което да подкопае подкрепата му. " "Така че, ако той реши да бъде кандидатът през 24-та година, вярвам, че има добри шансове да го направи. "



 
 
Ромни също признава нещо. Той заяви: "Не се заблуждавам, че разполагам с голяма част от републиканската база. " Авторитетът на Тръмп остава значителен, както беше съобщено.
 
 
 
"Той без съмнение е лидерът на партията. . Ромни продължи: "Ако реши да се кандидатира, той ще стане кандидатът. "
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 11.05.2022 12:46

    Да,г-н сенатор,защо сега го признавате.Когато трябваше да не допуснете фалшифицирането на изборите през 2020г срещу Тръмп,си замълчахте и се свихте като прани гащи.И какво произлезе от това-кризата Ковид-19/управлявана супер некадърно от СЗО/,и войната в Украйна.Това нямаше да се случи ако беше Президента Тръмп преизбран,както и се предполагаше.НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ.Ще си плащаме целият свят за вашите безхаберни грешки.

  • 002 до 1 11.05.2022 10:43

    Масово хората не гледат тези тв защото освен, че зомбират и ги психясват с едностранна гледна точка са и фейк новини. Така беше с ковида, така и с войната на САЩ с Русия

  • 001 Шишо Бакшишо предвижда с година напред как ще реагират 'независимите' бтв, нова и бнт 11.05.2022 10:24

    И бтв, нова и бнт дружно и абсолютно 'независимо' ,една от друга, но загадъчно едновремено и спонтано веднага ще започват новата кампания с цистерните с помията срещу 'лошия' чичко Тръмп.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв