На 12 април Юпитер – планетата на добрата съдба, късмета и щедростта прави исторически съвпад с Нептун – планетата на вярата, духовността и изкуствата.

Свързани новини

11.04.2022 15:23

Този 12 април определя 13 г. напред за всеки и за всички ни

Видян 8612 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„На 12 април Юпитер – планетата на добрата съдба, късмета и щедростта прави исторически съвпад с Нептун – планетата на вярата, духовността и изкуствата. Ако по някакъв начин сте свързани с работа с хора, с комуникация, с изразяване във всичките му форми, с медии, с култура, с мода, с дизайн, с архитектура и строителство, със социални мрежи, би трябвало за вас да започне много ведър период за намиране на подкрепа, свързан и с финансови придобивки.




Но за абсолютно всеки представител на абсолютно всяка зодия този съвпад е определящ за 13 години напред. Не сме имали такъв от 1856 г. и няма да имаме до 10 май 2188 г. или над 166 г. напред”, пише най-уважаваната американска астроложка Сюзан Милър.




Причината е, че и двете планети – най-мощният стар Юпитер и откритият през 1846 г. Нептун са в Риби. А това са именно двете планети, които господстват над този знак, свързан с раздаването, с получаването на пари. Този съюз е повече от силен. Иначе на всеки 12 или 13 години двете планети се засичат в някой знак. Но едва на 12 пъти по 12 години това става в техния собствен, където са „на трон”. Редкостта на срещата е заради факта, че докато на Нептун са нужни 168 г. за пълна обиколка около Слънцето, за Юпитер за потребни едва 12 г.




Различните знаци от зодиака – всеки от нас, ще бъде докоснат по различен начин от този съвпад. Затова някои ще усетят веднага или в рамките на месец промяната, а за други това ще отнеме по-дълъг период – може и година.




Очакванията са по-чувствителните хора първи да се адаптират. Причината според астролозите е, че Нептун е твърде отдалечена от Земята планета и нейните вибрации се усещат първо от най-сетивните същества, а после от останалите.




Общото е, че за всички започва чисто нов свеж жизнен цикъл, който ще приключи чак през 2035 г., прогнозира Сюзан Милър.



Според нея добрата новина за света е, че този съвпад е добър за международните отношения – силно благоприятства всяка комуникация.




Освен изкуството, науката и медицината също ще бъдат облагодетелствани с разцвет, а Милър очаква да имаме окончатена победа над коронавируса не по-късно от март идната година – тя е доста точна в датите, когато предсказва развитието на пандемията, както можете да видите от други нейни оценки през последните 2 г. Защо тя очаква края на К19 като мъчител на света тогава – защото Сатурн напуска Водолей, който се свързва с дихателната система.




Изобщо, астролог №1 на Америка нарича предстоящия период, който започваме Тържество на живота!




Тя предвижда новата епоха, която започваме с този свеж цикъл като римейк на златната ера на джаза от 20-те години на миналия век, като време на освобождение, на артистизъм, на възраждане на духа и богатството след години на проверка, през които сме минали.



Енергиите на приближаването на планетите се усещат цял месец, но кулминацията идва точно на 12 април.




Късметът ни е, че Юпитер е наричан Планета на голямото щастие, а в съюз с Нептун би трябвало да донесе хармония и любов, освен обичайните пари и награди за минали заслуги, които се свързват по идея с него.




Опитайте се да запомните сънищата, които имате тези дни, може би ще бъдат знак за промяна. На самия 12 април можете и да си запишете и да визуализирате своите мечти, за да изпратите сигнал към Господ и Вселената за сбъдването им.



Мария Пенчева


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят