Свързани новини

04.09.2021 17:00

Тошко Йорданов: Дончева драскала на едни листчета „половин милион ще ти дам” на хора от ИТН

Видян 3148 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Татяна Дончева е изключително нечистоплътен политически човек. Тя е човекът, който когато се говореше при кого ще отиде третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати и да им предлага да напуснат нашата парламентарна група; да ги убеждава да взима други с тях, за да вземат част от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла, за да може да се опакова третия мандат, тогава няма значене кои ще го подкрепят. Включително и е драскала на едни листчета „половин милион ще ти дам”. Това заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" и заместник-председател на партията Тошко Йорданов пред БНР.


„Листчетата ги е драскала и си ги е взела, но разговорът, който тя е провела, може да бъде доказан. Там, където е отишла да го води този разговор с човека от нашите, който може да излезе на детектор на лъжата и да потвърди всичко това, което казах, има камери. Това е факт”, добави той.


„На човека, с когото е водила разговор от нашите, с конкретни имена кого трябва да дръпне – Ива Митева, Хиновкси и т.н., е размахвала листчета с цифра половин милион и му е обяснявала как ще стане - министри да идват при добрите, защото ние сме чалгари. Тя знае къде е ходила и при кого е ходила, защото там, пак казвам, на офиса има камери. Татяна Дончева е некоректен човек”, категоричен бе Тошко Йорданов.


Абсолютна политическа демонстрация за сплашване - така Йорданов определи сигнала със заплаха за убийство на председателката на Народното събрание Ива Митева.


"Беше демонстрация, защото в сигнала заплахата е за убийство на Ива Митева и на майка ѝ - с името на майка ѝ и с изречението: "Знам къде живее", добави той. 


По думите му Митева в момента е охранявана от НСО, но е била притеснена за майка си. "Освен демонстрация за сплашване, имаше и намек колко е важно НСО да вардят роднини на разни хора, един куп министри, бивши шефове и т.н.", посочи още Йорданов.


По думите му е имало прекалено много съвпадения. "Два дни подред се занимавахме с НСО и веднага сигнал за убийство срещу Ива Митева. След това - чета и аз от медиите, доколкото знам ГДБОП разследваха, най-вероятно те са го задържали. Прокуратурата се правеше както винаги на нещо странно, твърдейки, че няма сигнал. Не знам какъв е този човек. Не мисля, че някой се е напил и е изпратил имейл със заплаха", добави той.


Йорданов заяви категорично, че до края на следващата седмица парламентът ще извърши актуализация на държавния бюджет.


"Ако правилно съм разбрал това, което каза вчера президентът Румен Радев, той няма да бърза да разпусне Народното събрание, за да може да се приеме актуализацията на бюджета и още два закона - за НСО и за изваждане на Бюрото за защита на свидетели, което сега е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 абсурдистан 05.09.2021 10:13

    България нямаше никаква нужда шоуто на Дългия и неговите пионки сценаристи да се пренесе в НС и да провалят вече 2 негови издания в изключително критична за страната ситуация и огромното недоволство на обществото от мафиотското управление и състоянието си. Лишено от логика е след като си взел 50 милиона за да играеш една игра, някой да ти предлага половин милион за да смениш посоката. Пълни продажници и измекяри, играещи за досегашната мафия и крадците Борисов, Доган, Пеевски и техните схеми

  • 003 С какво ще запомним Тошко Йорданов 04.09.2021 22:33

    1) Как баба му на село режела с тесличката главите на кокошките-негов разказ... 2) С изцепката: Сядай си на дебелия гъз , ма!-отправена към Татяна Дончева в парламента, с която показа уличното си възпитание. 3)С последващи нападки към същата,която уж била обикаляла хора от ИТН(Има Такива Нищовци) и им предлагала милиони лв и министерски кресла, с единствената цел да разцепи сплотената около вожда си партийка. 4)Татяна Дончева е изключително нечистоплътен политически човек-последно се изказа гусин Тошко, който си обръсна мазната коса, за да не си личи,колко често се къпе.

  • 002 Тихомир Томов 04.09.2021 22:18

    Най-доброто комично шоу си е в Парламента !

  • 001 Anonimen 04.09.2021 22:00

    Интригант, цялата шайка ИТН са интриганти и подли чалгарски души, инструкторът по чалга Трифонов ги е направил послушни и наведени пред него, командори ги от една стаичка по потник или тениска, все едно човек вижда в него Тиквата от Банкя който се появява по къси гащета пред камерите ! ИТН е клонинг от ГЕРБ и ДПС, поръчан от БКП ! Който не е разбрал това е "изстинал" мозък !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни