Топлофикация не предвижда да иска увеличение на цената на топлинната енергия за крайните потребители, каза шефът на дружеството Стоян Цветанов.

Свързани новини

09.02.2011 17:31

Топлофикация плаща на лоялни клиенти

Видян 1462 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клиентите на Топлофикация София, които три години са си плащали редовно сметките, ще получат пълно приспадане от платената от тях сума за последната година, заяви изпълнителният директор на дружеството Стоян Цветанов.


Всеки месец 20 лоялни клиенти ще получават 60% бонус от платената сума за топлоенергия през изминалия месец, като бонусът ще бъде прихванат от следващите месечни сметки.


100 клиенти, които са били изрядни ще получат бонус от 80% от платеното за топлоенергия през изминалите 12 месеца. 150 от абонатите, които са били лоялни през последните 2 години, пък ще получат 90% от сумата, която са платили за периода. 200 потребители, които са платили сметките си без просрочвания за последните 3 години, ще получат 100% приспадане от платената от тях сума за последната година.


Сметките за февруари ще бъдат обект на първата месечна бонусна програма. От април ще започнат годишните бонус пакети.


Абонатите на дружеството в момента са 425 482 домакинства. Новите абонати за последната година са 7140. Близо 70 000 абонати не са закъснели с плащанията си нито ден през последните 3 години.


Плащанията на бонус пакетите са от собствени средства на дружеството и няма да се отразят на сметките за парно на останалите абонати, подчерта Цветанов.


Бонуспрограмата има за цел да стимулира изрядните клиенти. От Топлофикация София са си поставили задачата да повишат събираемостта на задълженията.


"Не съм доволен от работата на екипите по събирането на задълженията", посочи изпълнителният директор на дружеството. Той подчерта, че ще бъдат по-активни и работата по събирането на сумите ще се оптимизира, чрез прозвънявания по телефона на длъжниците, покани за разговори, покани за разсрочено плащане на задълженията и в краен случай даване на съд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.