Свързани новини

04.04.2021 10:45

Цветанов пробва да гласува машинно, но не стана

Видян 3455 пъти | Коментари 11
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов гласува в Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ във Велико Търново, предаде  Радио „Фокус“ – Велико Търново.


Той пристигна в училището с други представители на партията, на чиято листа е водач за региона.Цветанов призова жителите на Великотърновска област да гласуват с хартиена бюлетина, тъй като в региона има проблеми с машинното гласуване.


Самият той опита да гласува по този начин, но комисията му обясни, че няма възможност. По този повод Цветанов заяви, че неговите колеги подготвят жалба по въпроса, тъй като има сигнали за проблеми в Горна Оряховица, Елена и Велико Търново.Пред журналисти председателят на „Републиканци за България“ подчерта, че днес дава своя вот за нормална държава с правила, която да подкрепя малкия бизнес и обикновените хора. Той призова всички българи да излязат от домовете си, да отидат до урните и да направят своя информиран избор за просперитета на България.


Преди гласуването Цветанов запали свещ за здраве, късмет и благоденствие с колегите в Катедралния храм "Рождество Богородично". Той получи благословия от Великотърновския митрополит Григорий, предаде Стандарт.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 011 Biser 04.04.2021 17:16

    Успех на Републиканците!

  • 010 Anonimen 04.04.2021 13:22

    Проблема с невалидните може да се реши частично, както направиха в Румъния - гласувал ли си вярно само за една партия, бюлетината остава валидна, каквито и драсканици да има по нея. Те го направиха при под 2% невалидни бюлетини, ние си траем при над 7% - на последните парламентарни избори, и 15% - на последните местни (за общински съветници).

  • 009 Тихомир Томов 04.04.2021 13:16

    В Стара Загора гласувах чрез машината без проблем .............и утре ще запаля свещ за покойниците от властта .

  • 008 Елена Гунчева 04.04.2021 12:36

    С помощта на машината за гласуване си продупчих билет в трамвай number four, но мутрите не спят и професорът МишоК. има последната дума…

  • 007 Anonimen 04.04.2021 12:03

    Без проблем гласувах на машина! Чрез машините няма да могат да правят невалидни бюлетини, тъй като от отпечатъка не става ясно за кого си гласувал! Това бърка в задника на настоящите и бивши гербаджии, защото няма да могат да ударят още едно кръстче за невалидна. Дано който е в състояние ,да гласува на машина.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да усетите потребност за размисъл върху вашите дългосрочни цели

Днес може да усетите потребност за размисъл върху