Свързани новини

27.03.2019 17:24

Цветанов остава партиен зам. на Борисов, сравни го с брак, напуска само НС

Видян 2016 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Горд съм с всичко, което съм направил!" Така Цветан Цветанов обяви, че подава оставка, но единствено като депутат и шеф на парламентарната група на ГЕРБ. Той обаче ще бъде заместник-председател на партията и шеф на нейния предизборен щаб за европейските избори, като сравни работата си с премиера по тази линия със семейство. И допълни, че като се видели, се прегърнали!


Това стана ясно от негово 26-минутно изказване в парламента. Било "морален акт" и към „колегите” му министри, подали „оставка без вина”, сред които спомена дори Ивайло Московски. Цветанов направи разлика с „колегите от БСП”, които никога не подавали оставка.


Според него е време журналистите „да погледнат другите политически събития” от днес, с което той смята случая за приключен.


Това означава, че позициите на Цветанов, въпреки незаконните му сделки с апартаменти на занижени цени, което може да се приеме като подкуп – дружеството му продава жилище за 218 000 лв. по-малко, отколкото го е купило, е оневинен от партията си.


Фирма Артекс е предпочитана от българските граждани”, направи реклама на щедрите към него предприемачи Цветанов.


Той спомена още обвиненията в незаконно подслушване, за което бил оневинен несправедливо като предишна несправедливост към него.


Според Цветанов, който специално благодари на еврокомисар Мария Габриел, апартаментния му скандал бил „отклоняване от европейския дневен ред”, а също и на евродепутата Андрей Новаков, „който е част от европейския бюджет”.


В изказването си заместник-председателят на ГЕРБ призова присъстващите на пресконференцията му журналисти да гласуват за партията, „защото е най-добрата партия”. Той изяви „респект и уважение” към Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров, ВОЛЯ и дори на ДПС.


Цветанов не коментира подозренията, че ударът срещу него е поръчан от шефа на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова чрез мъжа до дъщеря й, както писа близката до властта агенция ПИК, като само каза „болно ми е”.


По време на излъчването на изявлението му коментарите на стотиците хиляди зрители бяха 99% гняв според изписваните емотикони.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби