Свързани новини

27.03.2019 13:30

Цветанов: Имам конкретно решение, ще го споделя с премиера

Видян 2455 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като кацна на летище София след работно посещение в САЩ, предаде Фокус.

„Първо го споделям с човек, с който трябва действително да го обсъдя - премиера Борисов. Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. като в общи линии през последните няколко дни сме обсъждали какви са възможните варианти“ заяви той.
„ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към премиера”, каза още Цветанов.



"Поправките в Закона за устройство на територията нямат отношение към строителството на кооперацията Златен век", добави Цветанов.

„Мисля, че за всички специалисти по ЗУТ се видя, че тази поправка няма никакво отношение към кооперацията „Златен век“. Това беше казано от експерти. Няма нищо общо със сградата“, заяви той.
Цветанов коментира, че оставката е личен от всеки един човек. „Аз ще направя своя личен акт, след като запозная и премиера Борисов“, добави той.
По думите му скандалът с апартаментите няма да попречи на изборите. Аз смятам, че сме сериозни хора и всеки един трябва да си направи извода какво се случи и трябва да излезем действително много по-консолидирани, добави Цветанов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне