01/02

Свързани новини

12.10.2020 17:40

ЦГМ с опция за заплащане на синя и зелена зона през Viber

Видян 1426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Центърът за градска мобилност стартира нов канал за комуникация. Чрез интерактивен чатбот във Viber, всеки ще може да получава новини за трафика в града, актуални разписания и маршрути на обществения транспорт, както и информация за паркирането и за видовете превозни документи. За пръв път във Viber ще бъде възможно и заплащането на синя и зелена зона, благодарение на съвместната инициатива на водещата комуникационна платформа, ЦГМ и Mastercard®.
Начинът на заплащане не променя за водачите на автомобили цената на зоните и тя е такава, каквато е в момента.

„Потребителите ще имат възможността да изтеглят и безплатния стикер пакет на ЦГМ, който представя често срещани, а и забавни ситуации от ежедневието на забързания градски човек. Чрез свалянето на пакета те ще бъдат автоматично добавени към чатбота“, каза Никола Рогачев, председател на Съвета на директорите на ЦГМ. „Новият канал за комуникация има за цел да улесни максимално достъпа до информация на хората от нашия град. В него ще има новини за промени – маршрутни или в паркирането, ще може да се проверят условията за издаването на превозни документи или пък такива за винетни стикери, ще може да се видят най-близките пунктове за продажба и още много услуги“, обясни изпълнителният директор на Центъра за градска мобилност Димитър Дилчев.
През първите месеци на услугата картодържателите на Mastercard, ще бъдат допълнително стимулирани да използват картови плащания като от 08.10.2020 при 4 платени сини, или зелени зони с карта Mastercard през Viber, Mastercard подарява 5-ата синя или зелена зона за платено почасово паркиране на своите картодържатели. „За втора поредна година подпомагаме Център за Градска Мобилност с инвестиция и технологични консултации за интелигентни решения, които да дигитализират преживяванията на потребителите и да улеснят живота им в града“, коментира Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Визията Mastercard® за бъдещето на публичния транспорт и смарт градовете от ново поколение може подробно да бъде разгледана на Възможен Град   – платформа, на която едновременно се адресират всички страни на градския живот, прилагат се глобални стандарти и иновации в плащанията към транзитните мрежи, и се търсят интегрирани, а не разпокъсани решения, които дълги години напред да подпомагат устойчиво развитие на урбанизацията, като същевременно реализират ефективност, подкрепят опазването на общественото здраве и безопасност и осигуряват удобство за потребителите.

Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален канал за комуникация на FC Barcelona, както и официален партньор на Golden State Warriors за изпращане на съобщения и разговори.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, позната на киноманите по цял ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и