Свързани новини

31.10.2019 17:45

Цацаров: Няма факти за купуване на гласове в София

Видян 2663 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Екипът на опозиционния кандидат-кмет (Мая Манолова) не е дал никакви конкретни данни за търговия с гласове”, сочи съобщение на прокуратурата. Главният прокурор  Сотир Цацаров отказа да се занимава с твърдения за купуване на гласове без факти.


По-рано от щаба на Манолова беше подаден сигнал във връзка с купуване на ромски гласове.


От прокуратурата посочват, че в подадения сигнал липсват каквито и да е конкретни твърдения за извършени престъпления против политическите права на гражданите, освен общото заключение за "безпрецедентно купуване на гласове" в избирателни секции.


При наличие на конкретни сигнали, проверките и разследванията по тях ще бъдат възлагани и извършвани с максимална бързина, уверяват от държавното обвинение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Заспалият Цаци на Шиши и Мутрьо? 31.10.2019 22:23

    4-годишен ремонт роди свръхопасно кръстовище в София https://www.segabg.com/category-first-page/4-godishen-remont-rodi-svruhopasno-krustovishte-sofiya 4-годишен ремонт роди свръхопасно кръстовище в София Ул. "Житница" е класика за общината - безразборни шахти, недоразумения и грозно изпълнение рамваят е на спирката, но желаещите да се возят на него трябва да направят пълна обиколка на кръстовището, преминавайки през три светофара. Скандален и опасен за живота и здравето на софиянци е резултатът от близо 4-годишния ремонт на кръстовището на бул. „Борис III” и ул. „Житница“ в столицата. Движението в участъка бе пуснато в началото на седмицата, като очакванията след похарчените милиони (договорът е за сума до 4.83 млн. лв. без ДДС) той да стане по-безопасен и удобен за пешеходците и шофьорите засега остават излъгани. Променена е схемата за преминаване по булеварда и улицата, които вече са на две нива: под бул. "Цар Борис ІІІ" минават колите, които преминават транзитно по ул. "Житница". Връзката от улицата към и от булеварда става на горното ниво чрез локални платна. Под кръстовището пък ще минава бъдещото метро.

  • 001 Кметът на Будапеща подкрепи Манолова за балотажа в неделя 31.10.2019 19:33

    Новоизбраният кмет на Будапеща Гергей Карачон изпрати видео обръщение до независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова, в което изразява подкрепата си за предстоящия балотаж тази неделя. Проевропейски настроеният градоначалник нанесе първа изборна загуба на Виктор Орбан за последните десет години.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.