Свързани новини

04.09.2021 17:09

Татяна Дончева за Тошко Йорданов: Този човек нормален ли е според вас?

Видян 5816 пъти | Коментари 15
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Татяна Дончева от ИБГНИ е предлагала половин милион лева на човек, за да разцепи групата на ИТН. Това обяви шефът й Тошко Йорданов в "Политически Некоректно" по БНР.  Дончева коментари за 24 часа.

Г-жо Дончева, как ще коментирате твърденията на Тошко Йорданов, че сте предлагала половин милион, за да разцепите групата на ИТН?

Моето мнение, че Слави Трифонов нямаше намерение да прави кабинет нито в предишния, нито в сегашния парламент, е заявено отдавна. Също така е публично известна и нееднократно заявено позицията ми, че сценаристите трябва да бъдат изключени от уравнението, ако искаме да се постигне съставянето на кабинет без ГЕРБ с който и да е мандат. Това е моя публична позиция, няма нужда нищо конспиративно да се разпространява и някой конспиративно да бъде убеждаван.

Също така публично е убеждението и твърдението, че ПГ на ИТН трябва да си излъчи своите естествени лидери и да си изработи самата тя позицията, без да я налагат Слави и сценаристите, ако имат сили за това. Така че в това няма никаква конспирация. А да бъдат убедени да напускат групата е нещо безсмислено.

Тоест вие не сте предлагала подобно нещо?

Това е безсмислено - те няма къде да отидат. По сегашния правилник те нищо не могат - това е безсмислен ход. Те трябва да вземат решения в самата си група, водени от други лидери и ръководени от други цели, ако могат.

Предлагала ли сте половин милион, както твърди Йорданов?

Някой, който твърди това, трябва да съди за мен по себе си. Аз не водя преговори, не участвам в преговори, не представлявам коалицията, не раздавам местата. Такива пари никога не съм имала и не съм разполагала. Ако някой смята, че в политиката тези постове се купуват, това не съм аз.

Но вие сте се виждала с този човек в офиса му...

Кой човек?!

Този, за когото говори Тошко Йорданов.


Кой човек?! За кой човек говори той?


Той не казва името, но казва, че може да бъде доказано как влизате в офиса му, имало записи от камери...

Щом разговорът може да бъде доказан, да извади доказателствата!

Въпросният човек бил готов да застане на детектор на лъжата.

Кой е този човек?! Който иска, където иска да застава. Вади си човекът доказателствата...

Ще си търсите ли правата в съда?


Аз правата ще си търся. Нали знаете, че аз като предприема нещо, не го съобщавам предварително.


Според вас не е вярно това, което казва Тошко Йорданов?

Този човек нормален ли е, според вас?

 
Източник: "24 часа"


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Тихомир Томов 04.09.2021 22:09

    Младежа от Стара Загора,изпратил Есемеса до трудно говорящата, е бил просяк . Той направи гениалния ход, да го вкарат в затвора преди зимата и там да си живее спокойно с парите от бюджета !

  • 009 Anonimen 04.09.2021 22:06

    Имам два въпроса: 1. Възможно ли е враг на Борисов да прави години наред предаване в най-гледаното време на една от борисовите телевизии? Сашо Диков, Люба Кулезич, Милен Цветков и други "непослушници" бяха изритвани само след едно-две настъпвания на борисовата опашка - Слави-не. 2. Някъде по света да е имало кастинг за депутати и министри? И главния кастингуващ да е с незавършена консерватория? И уважаващи себе си експерти, да приемат да ги изпитва някой като Тошко, например? И като главно достоинство в днешния глобален свят да се смята знаенето на чужди езици?

  • 008 Anonimen 04.09.2021 19:56

    До 007, повече от сигурен съм, че не живея в кошарата вече 21 г. толкова сигурен съм колкото сигурен си ти, че си жив !А тук забелязвам само цитати от чалгари, никой нищо свое не казва, а пък 005 повтаря едни същи думи с цел дано ги запомни за по-дълго време ! Чалгаризмът вече е бит на тази територия оприличавана един път с кенеф,втори път от целият свят като кошара за овце ! Ако бяхте извън тази територия всичко би ви се изяснило от демократичната и независима преса, но вие четете и слушате само клюкарникът на 7/8 което напълно доказва каква шайка чалгарска са ИТН, успели да измамят стотици хиляди ! Колко мъжко е да се занимава човек с клюки, компромати и измисшльотини като хашлаците на ИТН в НС ?????

  • 007 Anonimen 04.09.2021 19:14

    004 Сигурен ли си че въобще си напускал "тази овча кошара" и си видял нещо по далече от носа си?

  • 006 Anonimen 04.09.2021 19:09

    Тая защо се напъва толкова? В следващия парламент няма да я има

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.