Свързани новини

04.09.2021 17:09

Татяна Дончева за Тошко Йорданов: Този човек нормален ли е според вас?

Видян 5848 пъти | Коментари 15
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Татяна Дончева от ИБГНИ е предлагала половин милион лева на човек, за да разцепи групата на ИТН. Това обяви шефът й Тошко Йорданов в "Политически Некоректно" по БНР.  Дончева коментари за 24 часа.

Г-жо Дончева, как ще коментирате твърденията на Тошко Йорданов, че сте предлагала половин милион, за да разцепите групата на ИТН?

Моето мнение, че Слави Трифонов нямаше намерение да прави кабинет нито в предишния, нито в сегашния парламент, е заявено отдавна. Също така е публично известна и нееднократно заявено позицията ми, че сценаристите трябва да бъдат изключени от уравнението, ако искаме да се постигне съставянето на кабинет без ГЕРБ с който и да е мандат. Това е моя публична позиция, няма нужда нищо конспиративно да се разпространява и някой конспиративно да бъде убеждаван.

Също така публично е убеждението и твърдението, че ПГ на ИТН трябва да си излъчи своите естествени лидери и да си изработи самата тя позицията, без да я налагат Слави и сценаристите, ако имат сили за това. Така че в това няма никаква конспирация. А да бъдат убедени да напускат групата е нещо безсмислено.

Тоест вие не сте предлагала подобно нещо?

Това е безсмислено - те няма къде да отидат. По сегашния правилник те нищо не могат - това е безсмислен ход. Те трябва да вземат решения в самата си група, водени от други лидери и ръководени от други цели, ако могат.

Предлагала ли сте половин милион, както твърди Йорданов?

Някой, който твърди това, трябва да съди за мен по себе си. Аз не водя преговори, не участвам в преговори, не представлявам коалицията, не раздавам местата. Такива пари никога не съм имала и не съм разполагала. Ако някой смята, че в политиката тези постове се купуват, това не съм аз.

Но вие сте се виждала с този човек в офиса му...

Кой човек?!

Този, за когото говори Тошко Йорданов.


Кой човек?! За кой човек говори той?


Той не казва името, но казва, че може да бъде доказано как влизате в офиса му, имало записи от камери...

Щом разговорът може да бъде доказан, да извади доказателствата!

Въпросният човек бил готов да застане на детектор на лъжата.

Кой е този човек?! Който иска, където иска да застава. Вади си човекът доказателствата...

Ще си търсите ли правата в съда?


Аз правата ще си търся. Нали знаете, че аз като предприема нещо, не го съобщавам предварително.


Според вас не е вярно това, което казва Тошко Йорданов?

Този човек нормален ли е, според вас?

 
Източник: "24 часа"


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 015 Anonimen 05.09.2021 10:57

    Чета тук някакъв екземпляр написал "прайм тайм", пич, ти говориш ли този език на който е фразата, че я драскаш тук, да не смяташ, че те прави "умен", що за идиоти сте в България като си отхвърляте езика, пък се тупкате в гърдите, че сте патриоти ? Коя европейска нация "пълни" собственият си разговорен език с чуждици така безотговорно ? Вие сте идиоти бе, изобщо не се хвалете, че сте патриоти, защото не само, че не сте такива, ами сте и овце, които само блеят на празна ясла !

  • 014 мафиотска кочина 05.09.2021 10:19

    Той не е луд, той прави нас на луди. Как може да е ненормален човек, който е взел милиони за да се прави на такъв. Въпросът е до кога такива платени и обслужващи досегашното мафиотско и крадливо управление ще ни се предлагат като промяна и хората ще им се връзват?!

  • 013 Anonimen 05.09.2021 09:56

    009 На твоите два въпроса има един единствено възможен отговор!Хората които определят прайм тайма в една медия имат в главите си много повече ,отколкото ТИ!!

  • 012 Anonimen 05.09.2021 09:45

    008 Вече почти съм убеден,че живееш извън България.Най вероятно в Русия или Белорус,а може би от време на време и в Северна Корея!

  • 011 Бати Сарасати 04.09.2021 22:42

    Цигански напеви

  • 010 Тихомир Томов 04.09.2021 22:09

    Младежа от Стара Загора,изпратил Есемеса до трудно говорящата, е бил просяк . Той направи гениалния ход, да го вкарат в затвора преди зимата и там да си живее спокойно с парите от бюджета !

  • 009 Anonimen 04.09.2021 22:06

    Имам два въпроса: 1. Възможно ли е враг на Борисов да прави години наред предаване в най-гледаното време на една от борисовите телевизии? Сашо Диков, Люба Кулезич, Милен Цветков и други "непослушници" бяха изритвани само след едно-две настъпвания на борисовата опашка - Слави-не. 2. Някъде по света да е имало кастинг за депутати и министри? И главния кастингуващ да е с незавършена консерватория? И уважаващи себе си експерти, да приемат да ги изпитва някой като Тошко, например? И като главно достоинство в днешния глобален свят да се смята знаенето на чужди езици?

  • 008 Anonimen 04.09.2021 19:56

    До 007, повече от сигурен съм, че не живея в кошарата вече 21 г. толкова сигурен съм колкото сигурен си ти, че си жив !А тук забелязвам само цитати от чалгари, никой нищо свое не казва, а пък 005 повтаря едни същи думи с цел дано ги запомни за по-дълго време ! Чалгаризмът вече е бит на тази територия оприличавана един път с кенеф,втори път от целият свят като кошара за овце ! Ако бяхте извън тази територия всичко би ви се изяснило от демократичната и независима преса, но вие четете и слушате само клюкарникът на 7/8 което напълно доказва каква шайка чалгарска са ИТН, успели да измамят стотици хиляди ! Колко мъжко е да се занимава човек с клюки, компромати и измисшльотини като хашлаците на ИТН в НС ?????

  • 007 Anonimen 04.09.2021 19:14

    004 Сигурен ли си че въобще си напускал "тази овча кошара" и си видял нещо по далече от носа си?

  • 006 Anonimen 04.09.2021 19:09

    Тая защо се напъва толкова? В следващия парламент няма да я има

  • 005 Anonimen 04.09.2021 18:51

    004 Може ли да сътвориш нещо по различно от БЕЗПАМЕТНИ ПУСТОСЛОВИЯ,или нещо свързано с ЧОВЕШКИЯ РАЗСЪДЪК ЛЪЖЛИВ троле,или си си въобразил че всички останали са по прости от тебе??

  • 004 Anonimen 04.09.2021 18:41

    ИТН тотално предадоха моя глас ! Този неадекватник Тошко нищо смислено и продуктивно не е постигнал с присъствието си в НС, само нападки, провокации и заядливост с всички партии в НС, уважителните форми на обръщение към колегите му не влизат в културата му, излиза на трибуната и започва своята тирада глупости без да се обърне уважително дори към Председателя на НС която е от квотата на ИТН, завършен идиот и цървул от обора, той е пълна излагация дори за чалгарницата на България която е в зоната "най-прости" ! Права е Дончева да пита дали е нормален ! Тошкото и сценаристите са абсолютен БОКЛУК в НС, един дошъл с накъсани дънки като на чалга-форум, друг с фланелка с картинка като, че ли ще е говорител на чалга сцена където ще вие като чакал шефът му Слави, абе срам ме хваща всеки път когато се сетя, че два пъти съм гласувал за чалга-кретени, така майсторски ме излъгаха, че започнах да мисля никога повече да не искам да се връщам в тази овча кошара България пълна с измамници под път и над път ! Платила била Дончева половин милион, що за шебек може да каже това ? Те чалгарите не могат да скалъпят едно правителство, та някой ще чете пари срещу тях, малоумници ли се развъждат на тази територия ? Загубиха вече половината гласове в чужбина, всички познати се отказаха от тях още след като представиха плагиата за министър, сега "режисират" някакви абсурди с подкупи......

  • 003 Anonimen 04.09.2021 18:12

    Много хора си мислят че, Дончева е използвана от друг за да поречи съставянето на правителство.

  • 002 Anonimen 04.09.2021 18:05

    ДБ и ИБГНИ продадоха вота на младото поколение,като спасиха Гешев от уволнение,Борисов от правосъдие!Има ли някой нормален,който да мисли че това е станало "ей така за няма нищо"?

  • 001 Anonimen 04.09.2021 17:55

    Кой ще бъде в следващия парламент го решават други,а не ти и твоята мижава партийка,г-жо НИКОЯ!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате