Актьорът бе задържан и обвинен за открита у него марихуана. Това стана миналия декември. У Бахаров бяха намерени 0,3 грама марихуана.

Свързани новини

14.03.2023 11:37

Свалиха обвиненията срещу Явор Бахаров за намерените у него 0,3 грама марихуана

Видян 978 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Софийската районна прокуратура прекрати разследването срещу актьора Явор Бахаров за намерената в него цигара, съдържаща марихуана, съобщи БТА.
Количеството марихуана, намерено у Бахаров, е едва 0,3 грама, при това примесено с тютюн. Освен това актьорът е съдействал на полицията. Когато униформените го попитали дали има забранени субстанции у себе си, той сам предал количеството и случаят попаднал в графа "маловажност". Обвиненията са свалени и досъдебното производство е прекратено.


Случаят е от 4 декември. Излизайки от репетиция, до един от входовете на НДК е проверен от униформените, като доброволно дава угарката от цигара. Според постановлението за привличане като обвиняем веществото е коноп. Срещу обвинението адвокат Таков пише жалба, с която го оспорва. Според него не е направена експертиза дали активното вещество в малкото количество трева е под или над 0,2%, което вече е забранено от закона.


Адвокатът е категоричен, че обвиненията срещу клиента му са повдигнати, защото е известен, а разследващите органи трябва да концентрират усилията си за разкриване на опасни престъпления. Скоро след жалбата на Таков от прокуратурата прекратяват разследването.
Явор Бахаров е рецидивист, вече беше наказан условно, след като го заловиха да шофира употребил алкохол и кокаин в Банско, а преди години бе съден за хулиганство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат