Свързани новини

30.11.2020 13:41

Стенли, ексзет на Борисов, е яко горящият боклук, освен Ковачки: Ат. Бобоков

Видян 9764 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Фигурата на Стоян Сарийски - Стенли, когото на 20 ноември 2009 г. премиерът Борисов определи като "гадже на дъщеря ми" отново излезе в епицентъра на бизнес скандал. Това стана в ефира на бТВ, където индустриалецът Атанас Бобоков разкри кои са двамата основни играчи в горенето на боклук: "Този бизнесмен, който е показан от италианските служби е Ковачки. Той се е откупил по някакъв начин, не знам как...Лондон Транс - близка до сърцето на Борисов фирма, един Стенли има с неговата доведена дъщеря. Това са двамата големи вносители на боклук". Бобоков направи разликата между горенето на смет от тях, което се разследва и се преследва от италианските служби и премиерът Конте специално дойде в България и заяви, че няма да даде нашите органи да се месят в него, и своя бизнес. "Ние не горим Боклук като тях. Внасяме скрап оловна и я преработваме като суровина за нашите батерии".

Все пак напомняме кой е Стенли, който преди 11 години има връзка с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова, която Борисов сам нарича "дъщеря". Мнозина сигурно са забравили, но се оказа през 2009 г., че неговата фирма е сред подизпълнителите по метрото.

Още по-малко хора са наясно, че същата направи втория пробив на бул. Гешов при Военна болница. Той стана толкова накадърно, че дни след откриването, обектът беше затворен и се наложи ремонт на ремонта. И досега следите са налице - от 4-те платна отгоре на Гешов, остана платно и половина, а уж беше разширение. Засадените наоколо дръвчета са на толкова малко разстояние едно от друго, че това тепърва ще се превърне в голям проблем. За една бройка се отървахме Стенли да ни направи все така качествено и кръстовище на 2 нива на бул. България и бул. Гешов, защото само неговата фирма била имала експертиза по темата.

Първоначално Борисов се опита да отрече да познава Стенли. При цитиране на цялото име на Стоян Сарийски се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.11.2020 19:50

    poznai

  • 002 Anonimen 30.11.2020 15:22

    Sretan е жив!!!

  • 001 Anonimen 30.11.2020 14:57

    Какво следва от това?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...