Бившият служебен премиер и бивш министър на отбраната ген. Стефан Янев събира в столичния хотел "Рейнбоу плаза" в събота сутринта 750 души

Свързани новини

18.03.2022 13:43

Стефан Янев учредява партията си утре?

Видян 2728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият служебен премиер и бивш министър на отбраната ген. Стефан Янев събира в столичния хотел "Рейнбоу плаза" в събота сутринта 750 души за учредяването на партия, съобщи Епицентър.бг.


 


На 3 март пред храм-паметника "Рождество Христово" в Шипка Янев призна, че ще прави политически проект. "Като му дойде времето, ще го обявим (политическия проект - б.р.) и ще кажем на хората какво искаме, но първо ще чуем и тях", каза тогава той. това стана два дни след като парламентът гласува оставката му като военен министър. Ден по-рано тя бе поискана от премиера Кирил Петков заради отказа на Янев да нарече "война" конфликта в Украйна.


 


По-рано в петък режисьорът Нидал Алгафари коментира пред БНТ, че в събота бившият служебен премиер ще се създаде партия, която е много близка до президента. Според него един от основните съратници на Янев във формацията ще е вътрешният министър Бойко Рашков.


 


Алгафари видя и връзка между учредяването на новата формация и ареста на Бойко Борисов.


 


Какво по-добро за една партия с националистично патриотичен апломб от това да се арестува Бойко Борисов, запита Алгафари.


 


продължи >>

Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей