Свързани новини

16.03.2009 17:27

Станишев: Ще се борим за всяко работно място

Видян 1342 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България има ясната политическа воля да продължи реформите във всички области. Това заяви вчера министър-председателят Сергей Станишев по време на среща с посланиците на страните членки на Европейския съюз. Той поясни, че страната ни била наясно, че кризата нямало да я подмине, поради което кабинетът вземал необходимите мерки. „Ще се борим за всяко работно място, за съдбата на всеки един човек“, добави премиерът.


Българското предложение за широко участие на евроексперти в различни сфери беше раздадено на посланиците, участвали в срещата. Според премиера тази инициатива щяла да срещне подкрепата на президента на ЕК Жозе Барозу. Идеята била с конкурси да се избират независими експерти в различни области от страните на евросъюза. Допълнителни разговори  с правителствата на съответните държави щели да уточнят подробностите относно подобно сътрудничество.


Станишев изтъкна, че позитивният технически доклад на Европейската комисия дал стимул на България да продължи реформите в съдебната система. Те щели да засилят успехите на държавата в борбата й с организираната престъпност и корупцията.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.