Свързани новини

18.05.2009 09:04

Станишев: Нови месии може да върнат страната към 1997 г.

Видян 2030 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес се появяват нови месии, зад които не стои нито мисъл, нито управленска визия, нито воля, нито подготвени кадри и има риск страната ни да бъде върната назад към годините от 1997 до 2001 година.


Това е алтернативата, която ни се предлага, и за съжаление тя намира потвърждение в поведението и позициите на ГЕРБ и тяхната ясна готовност за коалиция с крайната десница и Иван Костов". Това каза в началото на словото си при откриването на предизборната кампания на "Коалиция за България" за изборите за Европейски парламент във Велико Търново лидерът на БСП и министър председател Сергей Станишев, предаде БГНЕС. "Гордея се, че за последните 4 години имах този уникален шанс да дам всичко от себе си за модернизацията на България", каза Станишев и добави, че с тези кандидати партията ще спечели изборите за ЕП. Тайната на успеха на Коалиция за България се крие в думите – "обич, уважение и вяра", каза още той. "Ние обичаме България. Ние работим и ще работим за успеха на нашата страна. Основните опоненти на КБ само критикуват своята страна и политиката им като цяло се основава на негативизъм и омраза", каза още Сергей Станишев.
Според него "хората от левицата са доказали, че могат да защитават националната ни идентичност, да отстояват българското културно наследство в ЕС". "Можем да гарантираме енергийната независимост на страната, учим се да гарантираме успешното усвояване на европейските фондове, колкото и трудно да беше в началото, и набираме все повече темп, така че всеки един българин да почувства ползите от членството на страната ни в ЕС", подчерта Сергей Станишев и добави: Ние не само ще спечелим изборите за Европейския парламент, но ще осигурим и бъдещето постъпателно развитие на България в изборите за национален парламент, защото тези два избора са пряко свързани.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци