По думите й преди Великден мнозинството си е гласувало 10-дневна почивка, защото много са се изморили

Свързани новини

04.05.2022 10:31

Спрете да се държите с България като с окупирана държава, която да плячкосвате: Атанасова

Видян 1173 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България ще възкръсне и след вашето управление - с това емоционално изказване завърши декларацията от името на ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя отбеляза, че отминалите празници са били време за покаяние, но това важи за някой който има страх от Бога и срам от хората. Според нея обаче управляващото мнозинство, особено от "Продължаваме промяната" нямат нито срам, нито страх.


 


Спрете да се държите с България като с окупирана държава, която да плячкосвате, обърна се Атанасова към управляващите. Тя попита депутатите от "Промяната" дали не се ли срамуват да погледнат в очите собствените си избиратели. "Хората се срамува да кажат, че сте гласували за вас. Не се ли срамувате от лидерите си", атакува тя.


 


По думите й преди Великден мнозинството си е гласувало 10-дневна почивка, защото много са се изморили, предаде 24 часа. "Изморихте се от нищо правене.


 


Изморихте се от собствената си управленска немощ", обвини ги Атанасова. Тя отправи критики към премиера Кирил Петков, че не може да състави две смислени изречения. По думите й управляващите са се изморили как да предадат националния интерес по отношение на Северна Македония, както да мразят и да се мразят едни други. "Всичко това е наистина много изморително. Народът се измори да гледа вашата агония", заяви още Атанасова.


 


Тя се възмути, че през последните дни правителството е инсталирало посредник при доставките на газ, започнало е разрушаването на едно от най-старите държавни предприятия -"Български пощи", НЕК, а износът на оръжие за Украйна също вървял през посредници. По думите й средствата за иновации също ще се разпределят от консултант, частна фирма. Скоро ще разберем коя е тя и кой от приятелския кръг на Киро, Асен или Лорер я оглавява.


 


"Колеги от БСП ИТН и ДБ, срещу какво и за колко продадохте доверието и надеждите на своите избиратели? На вас какво обещаха, може би зрелища, а хляб обещаха ли?", попита тя. Според нея при управлението на ГЕРБ не е имало толкова зрелища, но хляб е имали за всички. Сега няма хляб, даже не е купено онова зърно дето щеше да осигури хляб за всички, вметна Атанасова.


 


Във връзка с критиките срещу партията й, шефката на ПГ на ГЕРБ изтъкна, че никой не е станал добър само защото е обяснявал колко лош е друг. Всяка лоша дума срещу герб на вас ще отнема, а на нас ще добавя един избирате, закани се тя.


 


Без ГЕРБ не е възможна никаква реформа и геополитическо решение, смята Атанасова. "Това мнозинство не е добре да управлява страната. Всички извън тази зала го виждат, време е да го разберете. Нямате право да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представители в изпълнителната власт крадат като за последно", обърна се тя към мнозинството.


 


 


ГЕРБ ще се готвят за избори и да поемат управлението на страната, ще подкрепят и подготвят истински реформи. Промяната може да бъдем само ние, заяви Десислава Атанасова.




Снимка: БГНЕС, архив



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и