Свързани новини

15.12.2015 11:36

Спипаха маскираните мъже, нападнали бивш военен в София

Видян 1032 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Арестувани са двамата мъже, които в понеделник следобед нападнаха бившия военен в столичния квартал Връбница. Опитвайки се да се защити, 61-годишната жертва откри огън по тях със законно притежаван пистолет. Следствие военният успя да рани единия от нападателите си в крака.  Разследващите обясниха, че извършителите били закопчани още в 22 ч. в понеделник на територията на квартал Обеля, където пробвали да се скрият от властите. Единият от тях все още е в полицейския арест, а другият остава в болница за лечение. Както е известно инцидентът стана на 14 декември малко преди 17 ч. Все още не са ясни причините за нападението. Работата по случая продължава.


Припомня ме, че първоначалната информация бе, че престрелката е станала в жк Надежда. 


Вчера пред Нова тв мъжът, който бе нападнат разказа за случая.



  "Връщах се от работа, носех пакет с кайма. На площадката между 4 и 5 етаж са били тези мъже. Маскирани бяха, двамата. Аз понечих да отключа вратата и по едно време се извърнах назад. На метър зад мен ме налетяха. Не знам, Господ беше с мен. Виках „Помощ” с всички сили. Те ме удариха, паднах, бях на колене, главата ми допря в мозайката. По някаква случайност, инстинктивно, 20 г. съм бил офицер, извадих оръжието си, заредих го и гръмнах. От 40-50 см гръмнах. Мислех, че ще падне някой. Нищо не стана. Вторият път – видях крак и гръмнах. Другият се уплаши и започна да ме притиска надолу. „Махни пистолета”, викаше. Щях да гръмна и трети път, но пистолетът засече. След което той започна да ме моли: „Не ме убивай!”, разказа пред камерата нападнатият.


"В това време комшията ми отвори вратата, видял какво става, върнал се да си вземе газовия пистолет. И като той излезе, този с маската тръгна да бяга. Бях сигурен 1000%, че съм го уцелил. Една обелска мутра", допълни още потърпевшият.


 "Трябва да са ненормални, ако ми повдигнат обвинение. Крещях неистово. Това ме спаси и изглежда ги паникьоса тях", завърши разказът си военният.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес обсъдете с партньора си своите намерения

Днес обсъдете с партньора си своите намерения и чуйте