"БСП не може да бъде подпирачка в българския политически живот - това не е нейната роля.

Свързани новини

25.06.2022 18:45

Спешен конгрес за смяна на Нинова: Зарков

Видян 6078 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Депутатът от БСП Крум Зарков призова за спешно извънредно заседание на конгреса, на което да бъде сменен лидерът Корнелия Нинова. Предложението той направи в остро критично изказване пред червения пленум, на който по-рано министрите на БСП се отчетоха за дейността си през шестте месеца на правителството.




"БСП не може да бъде подпирачка в българския политически живот - това не е нейната роля”, заяви Зарков преди това. “Летим към катастрофа и вие го знаете, а аз знам, че можем да я спрем”, предупреди той.



“БСП трябва да намери много бързо ролята си на голяма лява прогресивна партия, която моделира обществения и публичния живот - или управлявайки страната, или бидейки основната опозиция. БСП не може да си позволи да изглежда като готова на всичко партия, само за да се закрепи във властта”, категоричен бе социалистът.



“За да се промени резултатът, трябва да се консолидира не само елитът, а цялата партия; да се свика Конгрес, който да избере временно ръководство, което да преведе БСП през евентуален изборен период. Чак след това да се случи пряк избор за председател. На който да се проведе онзи толкова важен дебат за БСП, как стигна дотук и къде иска да бъде утре", призова Зарков.



Мария Пенчева




 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 26.06.2022 14:44

    С тази лакомия за държавни постове, Крумчо, партията ви става само за патерица на Кирчо Канадеца!

  • 002 Anonimen 25.06.2022 23:54

    вятър и мъгла, конгреси, избори .без полза, няма един разумен лекар да каже стига с тези отрови, това не са ваксини, измират хора от тях, 70 % от хората не ги искат, обаче псевдо спецовете от БСП пригласят на световните килъри, нямат добри юристи, смотани връзкарчета , те не търсят компетентни специалисти, само се боричкат за власт и хиляда конгреса да си направят - все тая

  • 001 Anonimen 25.06.2022 23:01

    Успокой се, всичките ви партии са катастрофирали. В бг-то може да има само една партия, Циганска Мафия,другото име на БКП.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне