Свързани новини

09.09.2019 16:03

Социолог разпитван дали ген. Решетников не е повлиял на изследване

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Социологът Живко Георгиев е бил привикан в Националното следствие на "Г.М. Димитров", научи Епицентър.бг. Той е бил разпитван като свидетел за извършено от него социологическо изследване. В 7,30 часа двама полицаи са му връчили в дома му призовка и в 12 ч. е трябвало да се яви в Националното следствие. Въпроси за Юрий Борисов, който по същото време е бил арестуван и откаран с белезници в националното следствие, не са му задавали. Питали са го дали познава ген. Леонид Решетников, Николай Малинов и за изследването, направено преди президентските избори, което очертава профила на идеалния президент.


Разследващите са се интересували дали върху данните от изследването не са оказали влияние Малинов, председател на движение "Русофили" и ген. Леонид Решетников, бивш шеф на информационно-аналитичното управление на външното разузнаване на Русия.


Живко Георгиев е роден през 1955 г., завършил е социология в СУ „Св. Климент Охридски“, където преподава теория на емпиричното социологическо изследване и маркетингови проучвания.


Бил е директор по изследванията на ББСС "Галъп интернешънъл" (1992-2001). Член на УС на Института за социална интеграция от неговото създаване и негов председател в периода от 2002 до 2008 г.


От 2001 г. собственик и управител на Джи Кънсалтинг - компания, специализирана в изследователска и консултантска дейност.


Има професионален опит в ръководството и реализизацията на изследователски проекти за множество компании, Световната банка, UNDP, USAID, министерства, държавни агенции, общини, неправителствени организации, политически партии.


Член е на Стратегическия съвет към президента Радев.


 


Източник: Епицентър. бг



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!