На 5 юли 2022 г. (вторник) във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сребърна“, ПЗ „Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”

Свързани новини

04.07.2022 11:21

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. Красна поляна и ПЗ Хладилника

Видян 989 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 5 юли 2022 г. (вторник) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Атанас Кирчев“, ж.к. „Красна поляна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Атанас Кирчев“ от ул. „Уста Генчо“ до ул. „Мечка“,
ул. „Мечка“ от ул. „Атанас Кирчев“ до ул. „Добротич“ и 54-то ОДЗ.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси: ул. „Мечка“ на кръстовището с ул. „Атанас Кирчев“.

На 5 юли 2022 г. (вторник) във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сребърна“, ПЗ „Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сребърна“ от ул. „Шаварски път“ до ул. „Ст. Л. Костов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси: ул. „Сребърна“ на кръстовището с ул. „Шаварски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.



„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.



Отдел Комуникации на „Софийска вода“




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.