Свързани новини

13.05.2010 17:05

Софиянка на косъм от 1 036 000 лв. в играта ЛОТО ДЖАКПОТ

Видян 2185 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само седмица след старта на новата игра на Евробет – ЛОТО ДЖАКПОТ, софиянката Маргарита Момчилова позна 11 от 12-те предвидени в талона си числа. Поредица от щастливи съвпадения я споходили на 8 май. Маргарита е управител на фризьорски салон в софийския квартал Павлово. Както обикновено, затворила салона към 20:00 ч. и смятала да се прибира. Първата щастлива случайност бил съпругът й, който дошъл да я вземе от работа. Двамата заедно отишли в пункта на ул. Ген. Суворов 56 , където имали среща с приятел. Щом се настанили удобно, Маргарита забелязала зад гърба на съпруга си плакат на ЛОТО ДЖАКПОТ и се заинтригувала.


Букмейкърът Чавдар любезно и подробно й обяснил правилата на играта. Маргарита взела талон, попълнила първия сектор от него с нейните числа, а за втория сектор оставила любимите числа на съпруга си, което се оказало по-късно втората щастлива случайност. Понеже били 8, го помолила да й каже още 2. След като получила от него двете числа, помолила и техния приятел Мишо да каже още 2 числа, третата щастлива случайност. Така попълнения талон с два сектора по 12 числа, Маргарита подала на букмейкъра. От него разбрала, че остават броени минути до тегленето за деня. Щом числата започнали да излизат, щастливката преброила 10 познати и с усмивка на уста отишла при терминала за проверка. Букмейкърът Чавдар пуснал фиша и на екрана се изписала сумата от 10 000 лв. Маргарита и цялата компания в пункта изпаднали в неописуема радост.


„От деня, в който спечелих, всички в квартала ме поздравяват. Не спирам да черпя за късмета си, защото знам, че това е поредната, но не и последната печалба за мен. Аз съм щастлив човек, а съпругът и двете ни деца са най-големият късмет в живота ми”, споделя щастливката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак