Свързани новини

05.06.2009 12:46

СО иска депозит от 5000 лева като гаранция за премахване агитационните материали след изборите

Видян 1219 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със заповед на кмета на Столична община политическите партии, коалиции и инициативните комитети се задължават в срок от 3 /три/ дни след датата на произвеждане на изборите да премахнат поставените от тях агитационни материали, съобщиха от пресцентъра на СО, предаде БГНЕС.


За обезпечаване изпълнението на това законово задължение е определен депозит в размер на 5 000 (пет хиляди) лева, който следва да бъде заплатен от участващите в изборите политически партии, коалиции и инициативни комитети за издигане на независими кандидати в срок до 16.00 часа на 15.06.2009 г., в касата на Столична община.


Неизпълнението на това задължение се счита за неизпълнение на настоящата заповед. Депозитът следва да бъде върнат на вносителите в едноседмичен срок от деня, в който се подпише двустранен констативен протокол, за премахване на агитационните материали от представители на Столична община (чрез служители на Столичен инспекторат) и съответната политическа формация, че са премахнали всички поставени от тях агитационни материали.


В случай, че агитационните материали не бъдат премахнати в определения от закона тридневен срок, съответната партия, коалиция или инициативен комитет, които не са изпълнили задължението си, губят внесения депозит, с който общината ще заплати почистването на агитационните материали. В съобщението са публикувани точните места, където са стационирани материалите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Слави

Слави размаза Хазарта за лъжи

"Познавам Ицо Хазарта от много време. ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни