Един от охранителите на премиера успя да отклони част от летящата топка

Свързани новини

03.03.2022 14:03

Снежни топки по премиера на Шипка

Видян 2461 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван от русофили и активисти на „Възраждане“, докато призоваваше за единство. ВИЖ ВИДЕО ТУК!


 


Един от охранителите на премиера успя да отклони част от летата топка преди да уцели министър-председателя, който залегна, за да се прикрие. Видимо раздразнен от случилото се, Петков все пак предпочете да не го коментира пред журналисти.


 


„Стига сме се делили на различни групи, време е кажем, че България е единна, че всички сме българи и всички почитаме националния празник на България. Всеки, който иска да направи разделение днес на националния празник, не работи в интереса на нашата страна“, подчерта в словото си премиерът, което почти не си чу, заради виковете "оставка".


 


„Скъпи сънародници, през 1878 година, 3 март, защо са се били нашите предци, защо са си дали живота опълченците на Шипка, защо са си дали живота руски воини, украински воини, финландски воини, за да бъдем свободни, да бъдем независими, да имаме България единена. Време е да кажем, че България е над всичко. Честит празник, българи!“, заяви още Петков.


 


Според него днес политическите лозунги нямат място. Още преди да дойдат официалните лица един от присъстващите хвърли знамето на Европейския съюз на земята.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 03.03.2022 19:20

    Значи ситуацията на идиота е в много лоша ситуация...

  • 001 Свинска кочина 03.03.2022 15:16

    Ай кажете сега, че не сме нация от простаци и тъпънари. Русофилията и русофобството са един от триковете за отклоняване вниманието на оФчото стадо от вътрешните проблеми - криминалния преход, ежедневните и повсеместни безобразия на мафията в най-бедната европейска държава с най-голяма смъртност в света.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне