Свързани новини

01.06.2020 15:55

Смъртността от К19 е надувана, под 0,26% е реално според американците

Видян 6184 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След като още миналия месец датските учени прогнозираха реална смъртност от коронавирус от 0,16%, т.е. под процента за грип, „последните данни на Центъра за контрол на заболяванията в САЩ показват, че коефициентът леталност от COVID-19 е 0,26%. Това е доста по-ниско от изчисленията на Световната здравна организация за 3,4% и първоначалното предположение на д-р Антъни Фаучи, главният мед.експерт на Белия дом, за около 2%“, съобщава realclearpolitics.com.

Само за сведение, в публикуваните в момента таблици се смята смъртност към брой тестове, а не към общ брой заразени. Затова и числата са стресиращи.
С напредването на количеството аутопсии в Италия, оценките са, че максималното количество истински жертви на короната ще бъде 12 до 15 на сто от сега описаните. Вече излязоха и доказателства, че някои от стресиращите снимки, използвани за сплашване и у нас са фейкове, тъй като са от минали години – вижте кадъра в съседство.
Русия, където вече са тествани над 5 милиона души с много повече на брой тестове, а страната има най-висок процент аутопсии – всеки случай от десетките хиляди, а не общо 7 като в България, която единствена няма никаква реална статистика по темата, по думите на главния патоанатом на министерството на здравеопазването акад. Георгий Франк при над 98% от случаите коронавирусът НЕ е причина за смъртта.

Така се обяснява и разликата в данните за страната, която показва малко над 1% смъртност от тестваните, която той очаква да достигне максимум 2-2,4%, а спрямо всички заразени да се сведе до под 0,5%. „Голям проблем е липсата на единен стандарт за оценка на смъртността, който да важи за всички страни“, смята Франк. Кметът на Москва Собянин смята, че това е причинено от желание на политици да плашат хората, както той заяви пред НТВ.
В Испания още при първата ревизия на данните на база аутопсии вече бяха


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Tenax 02.06.2020 21:07

    Германски патоанатоми, въпреки забраната на СЗО, са направили аутопсии на 50 души, регистрирани като умрели от КОВИД-19. В нито един от труповете не са били открити патологични изменения, предизвикани от КОВИД-19, способни да причинят смърт. Тоест, хорицата са умрели кой от пневмония, кой от инсулт, кой от астма, кой от старост. С нетърпение очакваме вълшебната ваксина на Бил Гейтс.

  • 001 Тихомир Томов 01.06.2020 21:13

    Тъпаците сами си унищожиха бизнеса ................и ще вземат от еврейските банкери кредити да съживяват умрели !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни