Курортът JW Marriott Mauritius се намира под планината Le Morne Brabant - обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Горе е Grand Beachfront Villa на курорта, най-голямата и най-луксозната вила в Индийския океан.

Свързани новини

29.04.2023 08:00

Смайващ пейзаж, изискани гурме ресторанти и най-голямата вила в Индийския океан: вътре в JW Marriott Mauritius Resort, който е истински петзвезден рай

Видян 1219 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В част от света, където всяка хотелска верига иска да бъде най-голямата, най-затънтената или най-богатата, е изненадващо да открием, че най-голямата и най-луксозната вила в Индийския океан е почти напълно скрита.    

Гранд Бийчфронт Вила в JW Marriott Mauritius Resort е дискретно разположена на уединен участък от белия пясъчен плаж на фона на величествената, девствена планина Le Morne Brabant.

Разположен е на впечатляващата площ от 17 870 кв. фута (1660 кв. м) и разполага със собствен иконом и денонощен готвач.

И е толкова дискретен, че повечето гости, които се наслаждават на петзвездния лукс в останалите 171 апартамента, дори няма да разберат, че е там.

Вилата има собствен вход, който води до закрита дневна и трапезария, стая за телевизия и игри, офис, бар и множество възможности за хранене на открито, включително открит салон, идеален за едно-две питиета, докато се наслаждавате на великолепните мавритански залези.


На разположение са също частен фитнес център, парна баня, хидромасажна вана, басейн с безкрайност и три басейна за потапяне, както и слънчева тераса с шезлонги.

Направихме обиколка на вилата и можехме само да заключим, че тя е подходяща за крал. Но тогава всеки гост в това малко райско кътче - разположено в югозападната част на Мавриций - е третиран като кралски особи.

Както открихме.

Персоналното обслужване беше изумително, но не и прекалено. Същото важи и за чудесната храна, девствените модерни съоръжения и красивите земи и пейзажи.


Петзвездният курорт предлага 172 апартамента, красиви плажове и защитен коралов риф.


С пет изискани гурме ресторанта, спокойния Pure Spa, детския клуб Kite Flyer и напълно оборудвания център за водни спортове има по нещо за всички възрасти.

Не искахме нещо твърде енергично след забързаната година у дома. Така че една невероятна сутрешна екскурзия за плуване с делфини - и отварянето на бутилка мехурчета при залез слънце с истинска (много остра!) сабя - беше толкова вълнуващо.



Това е идеалното място за романтично бягство, като двойките могат да се насладят на закуска или вечеря на частния кей.


Спа центърът Pure Spa беше всичко, което можехме да поискаме, предлагайки невероятни процедури с авторски стилове и луксозни спа пакети в спокойна обстановка. Той включва две стаи за двойки, дамски фризьорски салон и салон за маникюр, специален мъжки салон за оформяне, сауна, парна баня, хидромасажна вана и тераса за релаксация, където можете да се отпуснете в рая.


Всички апартаменти разполагат със самостоятелна тераса или балкон с изглед към пищни тропически градини или към блестящия лазурносин океан. На снимката горе е младши апартамент.


Курортът е дом на пет отличителни ресторанта за изискано хранене. Гостите могат да се отправят на пътешествие из екзотичните вкусове на Югоизточна Азия, да усетят свежите аромати на плажната скара, да се насладят на перфектно подправена индийска храна и да се насладят на най-доброто от френско-мавританската кухня.

Но най-важното за нас беше вечерта на тепаняки, когато главният готвач ни заслепи - и всички останали в ресторанта - театрално приготвяйки своите японски ястия от месо и морски дарове.


Всички апартаменти предлагат първокласни удобства и декори, вдъхновени от колониалните времена, като има избор от категории апартаменти за всеки вкус. Курортът се гордее с колониалната история на острова и подобаващо се насладихме на прекрасни местни специалитети само няколко часа след пристигането си в Деня на независимостта на Мавриций.


 


Източник: DailyMail



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата