Свързани новини

07.02.2020 14:42

След спецакцията в Бургас: 19 задържани

Видян 1081 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

19 са задържаните по време на специализирана полицейска акция по линия на битовата престъпност в Бургас днес, съобщи на брифинг ръководителят на Окръжната прокуратура Георги Чинев, предаде 24 часа.



В домовете на трима от арестуваните са открити наркотици, като при единия случай полицаите попаднали на домашна лаборатория за пико. По време на акцията, за която бяха блокирани изходите на града, са били проверени над 100 автомобила и повече от 150 лица, обяви зам.-директорът на ОДМВР - Бургас Емил Павлов.


Двама от проверените са били неправоспособни шофьори, един бил зад волана след употреба на алкохол и един след употреба на наркотици, отчете той.


Районният прокурор на Бургас Иван Кирков съобщи, че заедно с полицията е бил направен списък на лицата в Бургас, с повече от 2 висящи производства. Ставало дума за 26 души, но някои от тях вече били в арест по други дела. Рекордьор сред тях бил мъж с 5 висящи съдебни производства, но той вече е задържан по едно от разследванията.


"Съвместната работа на полицията и прокуратурата по отношение на битовата престъпност ще продължи и ще бъде методична. Прокуратурата ще динамизира работата по тези дела за тяхното по-бързо приключване, но и за налагане на адекватни мерки за неотклонение", каза прокурор Чинев.


Зам.-шефът на полицията Емил Павлов допълни, че при арестите днес са иззети много движими вещи, които евентуално са крадени, както и наркотици и популярните напоследък чайове, за които се предполага, че са с опиати. Те ще бъдат предадени за експертиза във ВМА и НИКК. Едва след това ще се прецени дали ще бъдат повдигнати обвинения на техните притежатели.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а