Свързани новини

22.06.2021 12:34

Слави с 1,4% пред ГЕРБ, ДБ догони БСП: АФИС

Видян 4010 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има такъв народ (ИТН) изпреварва ГЕРБ-СДС, сочи последнoто проучванe на АФИС.  Агенцията дава 1,4% преднина на формацията на Трифонов спрямо партията на експремиера Бойко Борисов.

Според проучването на АФИС ИТН има 20,2% подкрепа срещу 18,8% за ГЕРБ. Припомняме, че партията на Слави изпреварва с 3% основните си опоненти, сочи  друго изследване на Медиана от миналата седмица.

Всички агенции са на мнение, че БСП може да остане и на четвъртото място. На трета позиция според АФИС все още се нарежда Столетницата с 14,9%, но вече следвана от Демократична България (ДБ) с 13,6%, но не се отчита вотът в чужбина. ДПС има одобрението на 11,8%. Изправи се! Мутри вън (ИМВ) получава 5,1% и също влиза в НС. В следващия парламент влизат и Българските патриотите  (ВМРО, НФСБ, Воля) с 4,2%.
Проучванията до този момент са правени в България, а на същинските изборите ще фигурират и рекордните 791 секции в чужбина, които най-вероятно ще наклонят везните далеч не в полза на БСП.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Асен 22.06.2021 19:20

    Прогнозният резултат на Демократична България е завишен поне три пъти, няма как да съберат тези гласове, колкото и пари да извадят.

  • 001 Anonimen 22.06.2021 13:28

    Патриотите не трябва да влизат в НС, те са срамът на България ! Да си спомним как Симеонов обиди българските деца-инвалиди и техните майки, да си припомним как Шкембе-войводата плати 2.5 млрд. за самолети на 40 г. и то на скица,заради комисионна от 10 % / 2.5 млрд. са 250 млн. комисионна / да си спомним как същият този Шкембелия закупи стари морски корита за 1 млрд. и плати милиони за транспортът им защото не са в състояние да плуват, да си спомним как онова НЕЩО от "Воля" Марешки как се подписа за нова Конституция без да я е прочел...не може да сме по-прости от животни ако гласуваме за тези мерзавци за да страдаме отново, не може 32 г. да повтаряме една и съща грешка като избираме винаги комунета покрити с "фустите" на ГЕРБ,БСП,ДПС и разни разбойници които се представят за патриоти ! Овце постоянно страдащи от грешките си ли ще сме, или народ с разум ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева