"Днес Христо Иванов и парламентарната му група от ДБ за първи път говориха това, което наистина мислят, в сградата на Народното събрание - говориха в ефир, в интернет, с включени микрофони, а говориха, защото не знаеха, че са на живо", заяви той.

Свързани новини

22.07.2022 19:07

Слави прекрати преговорите за кабинет (Видео)

Видян 2769 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на "Има такъв народ" обяви, че партията му прекратява участието си в преговорите за правителство.


Това стана във видеобръщение, излъчено по неговата телевизия и в социалните мрежи. По думите му ...Корнелия трябва да върне мандата...


"Какъв е смисълът от тези преговори за правителство? Аз изтривалка ли съм. Аз ли съм мафия, защото така ви изнася. Лъжете безсрамно и отвратително. Отвращавате ме и вместо да създавате, вие рушите“" обърна се той към "Демократична България" и "Продължаваме промяната" след изтеклите днес записи от парламента.


"Ние вече нямаме никакво място в тези безсмислени, лицемерни преговори. Правителство на лицемерието няма да правя, няма да го подкрепим и ще отидем на избори. Няма по-демократичен акт от изборите, защото суверенът решава на кого да даде доверието си. Суверенът определя правилата на играта, такава е демокрацията и това е прекрасно", посочи той.



Според Трифонов днес лицемерието е лъснало ясно пред всички.


"Днес Христо Иванов и парламентарната му група от ДБ за първи път говориха това, което наистина мислят, в сградата на Народното събрание - говориха в ефир, в интернет, с включени микрофони, а говориха, защото не знаеха, че са на живо", заяви той.


"В прав текст Христо Иванов признава, че ПП и ДБ ни наричат мафия, защото те така изглеждат 100% бели. Иванов признава, че лъжат, че са мафия. Сега в прав текст си признават, че нагло и брутално, в прав текст лъжат. Това е отвратително", каза Трифонов.


"Сега е ужасен проблем, че ние не сме мафия, а те са 100-процентово бели", допълни лидерът на ИТН.


По думите ми те лъжат, че не обсъждат и персонален състав на кабинета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 депутатите на половина 23.07.2022 11:16

    Евала, аман от алчни нефелници на гърба на народеца. Защо още имаме 240 малоумни хрантутници, като българите намаляха заради тях на половина?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец