Свързани новини

12.07.2021 11:00

Слави предлага свой кабинет с премиер Николай Василев

Видян 7820 пъти | Коментари 26
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Искам да благодаря на всички, които гласуваха за нас, оценяваме вашето доверие, заяви в обръщение лидерът на ИТН Слави Трифонов.


В последните години думата коалиция се превърна в мръсна дума, заяви Трифонов, няма да правим коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. Ще правим самостоятелно правителство. 


От друга страна, протестните партии не събират мнозинство от 121 гласа и именно затова те ще поемат цялата отговорност за съставянето на кабинет.


"Подкрепата, която получи "Има такъв народ" е изумителна. Благодаря ви, оценяваме вашето доверие. Съзнаваме, че вашите очаквания към нас са да изпълним с политическо съдържание тези решения и начело на държавата да бъдат излъчени почтени хора с морал, които говорят езици и да са експерти в своята област", каза Трифонов.


  Слави Трифонов представи предложенията на ИТН за нови министри, като посочи, че е предложил в негово правителство да участват трима министри от служебния кабинет, но са отказали. Да се включат са били поканени служебните министри Кирил Петков, Асен Василев и проф. Николай Денков, но те са отказали, съобщи още Трифонов.



Слави Трифонов обяви предложенията си за министри, ВИЖ СНИМКИ ТУК:


 
За премиер ще бъде предложен Николай Василев - бивш вицепремиер в две правителства - на НДСВ и на тройната коалиция.

За министър на финансите – Мария Бойчинова, работила в американски фирми. Тя е завършила колежа Васар в Ню Йорк, учила е и в Лондонския колеж по икономика и политически науки. Работила е за Мерил Линч и Джей Пи Морган.

За министър на икономиката – Любомир Дацов, бивш заместник министър на финансите в два кабинета 2003 – 2009.

На образованието – Наталия Митева – завършила е Колумбийския колеж в Калифорния, експерт по образование

На енергетиката - Красимир Ненов, изпълнителен директор Контур глобъл - Марица изток 3

На здравеопазване – Велислава Петрова, вирусолог с откритие в топ 100 за 2019 г.

За МРРБ – Михаела Лашова, финансист и мениджър. Тя е изпълнителен директор на консултантската компания за бизнес имоти Фортън – представител на международната Кушман и Уейкфийлд за България и Северна Македония.

За министър на транспорта – Христо Алексиев, бакалавър по политология, бивш министър от служебното правителство (2017).

Ивайло Кожухаров – за министър туризма, бивш мениджър на хотелска верига в Албена, мениджър на хотели в София.

За министър на земеделието – Пламен Абровски, юрист.

За министър на отбраната – Теодора Генчовска, експерт, военната академия, работила е в Министерството на отбраната.

За министър на труда – Лилия Иванова, юрист, СУ.

За министър на културата – Станислава Армутлиева, музикален продуцент.

За министър на правосъдието – Петър Илиев, юрист СУ, преподавател по конституционно право.



За министър на младежта и спорта – Радостин Василев, юрист, адвокат. Той е специалист по спортно право, занимава се процесуално представителство пред ФИФА и УЕФА.

Министър без портфейл по ромските въпроси – Антония Валентинова, лекар.

Вицепремиер и министър на външните работи – Ради Найденов, дипломат, бивш посланик в Австрия и Германия, сега Швейцария и Лихтенщайн, бивш служебен министър (2017).

Николай Радулов – за вицепремиер и МВР.



Приоритетите на правителството пък ще бъдат:


Построяване на необходимия брой детски градини. Те ще поемат всички деца без места. Построяване на чисто нова детска болница, закупуване на хеликоптери за спасителни и медецински цели, конструиране на всички магистрали, закупуване на до 1 млн. таблети или лаптопи за всички ученици и преподаватели, стартиране на приватизацията на ББР - 51% мажоретарен пакет и 49% през фондовата борса, рязко осветляване на процедурата за обществени поръчки, изкореняване на порочната практика да се плащат милиарди авансово, извършване на бързи съкращения в администрацията, въвеждане на мажоритарен вот, електронно гласуване и субсидия от 1 лв, закриванне на спесъдилищата и спеспрокуратурата, подаване на заявление на България за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 026 Мангалски гъз натъпкване няма 13.07.2021 14:39

    Другарката Пръмова, с партизанското име Кунева е уредена на сладка синекУрна длъжност къде да си кара безбрежно климактериума.

  • 025 от едни крадци на други 13.07.2021 10:17

    Ама защо не прибра и предателката на българите и бълг.интереси Миглена Кунева, а можеше и българоубиеца Симеон Дянков?! Вярно, че заменихме кратуна с тиква цигулка, следва следващата модификация....Между другото, всички царски юпита си зарязали високоплатените служби в Англия да работят в ползу роду, но не се върнаха обратно защото откраднаха много милиони и се превърнаха в мастити крадци бизнесмени. Пак ли същите...

  • 024 До боклуците от безвремието в Булгаристан 13.07.2021 08:15

    Адът в Булгаристан, който дойде на 10.11.1989 година, превърна ГРАБЕЖЪТ в НЕОТМЕНИМ атрибут на всяко правителство на прехода !!! 32 години се налива от ПУСТО в ПРАЗНО и по всичко личи, че така ще е до края !!! Важното е да се ВИКА: Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава , АМИН !!!!

  • 023 Anonimen 12.07.2021 22:18

    Записвам се в ГЕРБ,подмяна и шоу!

  • 022 Anonimen 12.07.2021 22:10

    Е, от мангали отърване нЕма! 45г ни управляваха бащите им като комунисти, сега отроците им като капиталисти.

  • 021 Anonimen 12.07.2021 21:26

    Славчо трябваше да предложи Милен Велчев за премиер щот са по рода - от баба си Кармен, тореадора Пенчо де Лусия и бизнесмена от транспорта Ибн Ебън ал Камил. И другарката куКунева за вице. Може и за президент.

  • 020 Anonimen 12.07.2021 21:09

    Знаеш ли, че България е първа по бедност заради идиоти, простаци и тъпаци като теб ? България е първа по бедност и смъртност защото се управлява от продажни, крадливи ЦИГАНИ! 75г! И къде си тръгнал да сравняваш България с Япония, мухльо, там те вземат на работа по кръвната група. С Б-кръвна група и отрицателен резус ще метеш улиците.

  • 019 Anonimen 12.07.2021 17:37

    Очевадно е ,че ТРИФОНОВ НЕ ИСКА да управлява ,затова поставя ултиматум,с предложеното правителство -ЗАЩОТО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ,4Е НЯМА ДА МИНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.НАСРАЛ СЕ Е ОТ СТРАХ.

  • 018 Валери Брумел 12.07.2021 17:18

    С тоя спуснат му "Кабинет" тези наредени му "Приоритети" от американските му кукловоди Славчо ИЗСРА такова огромно ЛАЙНО, което и колегата Фосбъри не би прескочил! Ако беше измецал "приоритетите" си преди изборите, както другите, нормалните партии, нямаше да получи тази "изумителна" подкрепа. И ако се стигне до трети избори ще получи наистина изумителен шамар от народа, "жадуващ" космонавти (български и македонски), концесия на магистралите, министър от Американските Марици, приватизация на ББР...

  • 017 Anonimen 12.07.2021 15:58

    011, не ме разбирай неправилно, не съм против Слави, но следващият кабинет трябва да бъде подбран много внимателно. Ще повторя, предстои гео-физична и климатична катастрофа, и хранителна криза. Оставете ги тия частушки с чуждите инвестиции. Това, което трябва да се направи е осигуряване на здрав покрив и храна за населението ни.

  • 016 Anonimen 12.07.2021 15:50

    Много бърза този "лидер народен". Бърза кобила - сляпо родила. Бързата работа - срам за майстора.

  • 015 Anonimen 12.07.2021 15:36

    Николай Василев е бил член на две правителства на Република България, като последователно заема позиците на заместник министър-председател и министър на икономиката (2001-2003 г.), зам. министър-председател и министър на транспорта и съобщенията (2003-2005 г.) и министър на държавната администрация и административната реформа (2005-2009 г.). На неговия екип като министър на икономиката дължим облекчаването или премахването на 162 регуларторни режима. В този период работи също така за развитието на капиталовите пазари и привличането на чужди инвестиции в страната. Като министър на транспорта и съобщенията той се ангажира с обновяването на влаковете и модернизацията на БДЖ. Той договаря 50 нови мотриси Сименс. Компютризира всички училища и университети в страната.

  • 014 Anonimen 12.07.2021 15:28

    Слави е избрал "каймакът" на нацията и това е видно от университетите по света които са на дипломите им а и са с най-малко два езика на владеене ... 011, Циганско говедо, като школски и университетски даскал мога да ти кажа, че най-добрите ми ученици не учат на запад, а тези, които не могат да влязат в българските университети.А, добрите, които завършват бг-университети не се занимават с политиката/те на Тикви, бесеп-ИСТИ и чалгари. Мноооого добре ги знаем западналите и руските университети, освен MIT, другите са на нива за цигани и негри. Бай дъ уей, аз владея три чужди езика и ползвам три древни. Чупка,вземай си хапчетата.

  • 013 Anonimen 12.07.2021 15:07

    Ще си живеем като в ЕКС ФАКТОР! Много хубаво ще ни е на всичкиДа живее царят и тройната коалиция!Някои мислеха,че това е безвъзвратно минало...

  • 012 Anonimen 12.07.2021 14:24

    010, червей дъждовен, ти знаеш ли на какво се дължи високият стандарт на Япония бе ОВЦА ?Япония изкупува всичко новоткрито и никога не открива отново "топлата вода" ! Ти някога напускал ли си кошарата за овце на Тиквата от Банкя, че раздаваш тук суха "люцерна" за ясла ? Ти разбрал ли си до днес, че яслата ти е най-празна и само преживяш ? Знаеш ли какво е това "преживяне" бе овца ? Знаеш ли, че България е първа по бедност заради идиоти, простаци и тъпаци като теб ?

  • 011 Anonimen 12.07.2021 14:15

    Когато открих този сайт реших, че съм се отървал от простата българска овца "блееща" против всички дори против себе си, но уви и тя се е "докопала" до тук за съжаление ! Овце мирностоящи пред диктатурата на ГЕРБ и другите клонинги на БКП, мозъците ви стават само за блюдото "пане" като предястие ! За това ще ви кажа нещо което не забелязвате, защото както казах сте с опържени мозъци: - Слави сам поема ОТГОВОРНОСТ за управлението чрез неговата партия и няма намерение да въвлече друг за да отговаря с него както курвата от Банкя когато извика идиотите от Неистинското СДС, каквато отговорност никой до днес нямаше дупе да поеме от управляващите мекерета вече 32 години, той политик няма да става бе, мозъци изпържени, че да го пишете тук във всеки ваш путарски изказ,неговата партия правилно, честно и "мъжкарски" ще поеме отговорността да състави сама правителство без да въвлича други да носят същата отговорност разделена по равно, зная, че такъв риск не ви е познат, защото сте съшите курви каквито са политиците на ГЕРБ,БСП,ДПС и Патриотите на измамите които се комплектоваха в една банда от измамници които никога повече няма да видят Парламент защото ще са при бай Ставри както и крадците на милиарди - ГЕРБ !Коалиция това значи колективна отговорност присъща само на курви ! Слави е избрал "каймакът" на нацията и това е видно от университетите по света които са на дипломите им а и са с най-малко два езика на владеене което при ПРОСТАТА БАНКЯНСКА ТИКВА не беше познато условие в дипломацията и управлението ! На българската ОВЦА за пръв път и е предоставена възможността да бъде управлявана от начетени и интелигентни българи, а не от банкянски бустанджии и ХАМАЛИ на изказа и навиците !

  • 010 Anonimen 12.07.2021 13:51

    004, и в Масква, и Стамбул да е отгледано, юпито си е ЕНИЧЕР. Дори когато е добър специалист, еничерът не познава добре собствения си народ и прилага ЧУЖДИ системи, които не са подходящи нито за демографията му, нито за световъзприятието. Тъй както американската политическа и икономическа систем не е подходяща за китайцете, така и обратното.

  • 009 Со керез? 12.07.2021 13:36

    007, цигански ретарди като теб класификации не могат да правят. Вероятността да не си МАНГУСТА е НИКАКВА - 97% от ТОВА население сте, Славчо ин дъ намбъра. Защото е с отрицателен Rh.

  • 008 Anonimen 12.07.2021 13:10

    Царската гарнитура от юпита плаши, но не толкова, колкото обявените приоритети на Чалгаря. Без предварителни консултации с БСП по въпроса за пенсиите, които не са обявен приоритет,мисията на шоуто изглежда обречена.

  • 007 Anonimen 12.07.2021 12:11

    до 002,003 и 004: Глупоста за вас явно е никакъв проблем,тя просто ви се отсава

  • 006 Поп Вечерко 12.07.2021 12:08

    Адът в Булгаристан, който дойде на 10.11.1989 година, превърна ГРАБЕЖЪТ в НЕОТМЕНИМ атрибут на всяко правителство на прехода !!! 32 години се налива от ПУСТО в ПРАЗНО и по всичко личи, че така ще е до края !!! Важното е да се ВИКА: Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава , АМИН !!!!

  • 005 Данте Алигери 12.07.2021 12:03

    Бавно вървим в правилната посока, надолу към вратата на която пише : „НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ“ !!!

  • 004 До боклуците от безвремието в Булгаристан 12.07.2021 12:02

    Дали ще е Малкия Мук или Къдревата Сю е все тая! Важното е да е някое юпи , отгледано от англосаксите, и с промит мозък като същите хайвани !!!

  • 003 Anonimen 12.07.2021 11:42

    Славчо нито много е начетен, нито е много интелигентен. Хората, които гласуваха за неговата партия всъщност гласуваха за НЕЩО НОВО, а не за Славчо.

  • 002 Anonimen 12.07.2021 11:32

    Никалай Василев не става за премиер. На България ѝ трябва за премиер Хан Крум защото всичко, от паланките до Софето е потънало в чудовищна корупция.До десетина години предстои гео- и климатична катастрофа. Не се ли наложи поне малко справедливост нито българите, нито България ще ги има.

  • 001 Anonimen 12.07.2021 11:29

    Доцент Мангъров пак не го искат за здравен министър!!Професор по право Янко Янков -политически затворник №3 на Европа и №2 на България - и него не го искат за министър на правосъдието или за главен прокурор!!!Явно че и Дългия чалгар и той е на каишка!!!

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв