Свързани новини

12.03.2019 10:52

Симеонов: Има сделка между Борисов и Доган

Видян 1232 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Опрощаването на дълговете е порочна практика, при която се насърчава нарушител на закона да не плаща данъци, като те му се опрощават”, заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов по повод на опростените дългове на Главното мюфтийство. „В случая става въпрос за един некоректен длъжник. Това решение е с натиск отгоре и с него държавата се отказва от вземания, които вече е по стигнала със съдебни дела”, посочи той.
 „Сделката е между Борисов и Доган”, заяви Симеонов. Той подчерта: ”Това решение не е съгласувано с ОП, което е елементарна коалиционна етика”.„Много често, да не кажа винаги, когато има някаква непочтена сделка или действие, то се прикрива или под маската на секретност или националната сигурност”, посочи той.
 „Тук цялата работа е да се прикрие схемата на източване на българската държава от мюфтийството”, категоричен е бившият вицепремиер. Той заяви, че директно отправя упрек към министър-председателя, който е в основата на това опрощаване.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Особено при отвратителното съвпадение на цялата история на това абсолютно незаконно опрощаване с 35-годишнината от атентата срещу вагон Майки с деца на гара Буново, съзнателно осъществен покрай Деня на жената и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. Нещо, което – без доза национализъм, от чисто човешка гледна точка, е отвъд всякаква нормалност и разбирания, включително на собствената им мюсюлманска религия и нейните здрави представи за добро и зло. Ще прощавате, но така не бива!

  • 001 npopoka 30.06.2019 14:08

    „Много често, да не кажа винаги, когато има някаква непочтена сделка или действие, то се прикрива или под маската на секретност или националната сигурност” - ОГРАДАТА ПО ГРАНИЦАТА?

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни