Минималните температури ще са от минус 14° - минус 15° на места в Западна България до минус 3° - минус 4° по Черноморието, а максималните ще са между минус 5° и 0°.

Свързани новини

03.02.2023 18:02

Силен вятър и валежи от сняг през уикенда

Видян 617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота ще бъде облачно, ветровито, с валежи от сняг. Значителни по количество ще са в Северна България и планините, където ще има условия за виелици и навявания. Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните - между 3° и 8°. Това съобщиха от "Дарик".

Жълт код за потенцилано опасно време е обявен в почти цялата страна в събота. В областите Плевен, Русе, Силистра, Добрич, Варна, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Кюстендил, Перник и София-град жълтият код е за силен северозападен вятър с пориви до 20-22 m/s.

В началото на новата седмица застудяването ще продължи. В Западна България облачността ще се разкъса, вятърът ще е слаб до умерен от северозапад. В източните райони ще се задържи с умерен и силен северен вятър, в понеделник ще е облачно, на отделни места със слаби превалявания от сняг, а във вторник и там облачността ще се разкъсва и ще намалява.

Минималните температури ще са от минус 14° - минус 15° на места в Западна България до минус 3° - минус 4° по Черноморието, а максималните ще са между минус 5° и 0°.

През следващите дни вятърът ще отслабне, температурите ще се повишат слабо, но ще остане сравнително студено. По-значителна облачност и на места слаби валежи от сняг ще има в сряда.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден