Свързани новини

26.02.2021 14:56

'Що ни не лепнете и стикери за ваксинация на челата, хем депутат ще ги печата, както евродепутатска майка ни довлече Астра-та?

Видян 7908 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 3.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството ни било съгласно да се въведат ваксинационни паспорти, за да напускаме нашата мила, родна страна и да се връщаме в нея, нищо че в същия момент спря започналата цели 5 дни по-рано масова ваксинация, при която нямаме и 2 процента ваксинирани (2,13 бяха общо първите и вторите дози до онзи ден, сега 2,2). Логично е, нали! Да благодарим на евродепутатката Ева Майдел, на нейната майка, която представлява Астра Зенека у нас и на всички онези от правителството и НОЩ, които заложиха именно на тази фирма, за да й поръчат огромни количества ваксини, като от лятото беше ясно, че хем закъснява с производството, хем има по-ниски показатели от другите ваксини. Ама нали всичко при нас се урежда по роднинско - приятелска линия, като имаме връзки, нас не ни лОви, нали?...


Аз се чудя, както с пълно единодушие гласуваха присъстващите на работа 82 или 1/3 от депутатите и стана закон да си лепим ненужни и незаконни екостикери на колите, които ще ги печата техен колега, на когото държавата е съфинансирала даже и машината по европрограма, която му е подопечна като шеф на икономическата комисия на НС, защо да не ни лепнат и по един векси - стикер на челата?! Бедният депутат Кънев ще спечели още и още милиони, ще обмени и с верни другари от всички цветове, ще ни спасят за пореден път с тяхната коалиция "Всички на масата". Ех, тогава предвиждам такъв живот..., както се пееше в оня наивен стар хит на Богдана от зората на демокрацията, "че само си викам ДАНО".


Правото на свободно придвижване на ХОРА, стоки и капитали е основната ценност на Европейския съюз. За стоките и капиталите проблем няма. Явно хората сме им проблем на властниците. Понеже толкова им е капацитетът и акълът или пък са кандидати за жителство на Марс. Където американските пътно-транспортни средства, апропо, си се движат свободно, без кьорав стикер.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 27.02.2021 13:25

    Борисов отново лъже и заблуждава бълг.народ както обикновено. Договарянето е на ниво ЕК, но всяка държава заявява вида ваксина и количество. Сега е моментът Борисов да обясни защо е заявил такива огромни количества от представляващата фирмата Астра Зенека майка на неговата евродепутатка със звучната българска фамилия Майдел. До кога Борисов ще си плете кошницата, а тя все се разплита, на гърба на собствения си народ и ще гълта комисионни не само за себе си и престъпния си кръг, а и ще се отказва или дава под различна форма милиарди на благодетелите си от ЕНП?

  • 003 Десет неща, които трябва да знаете за експерименталните COVID ваксини 26.02.2021 19:10

    Десет неща, които трябва да знаете за експерименталните COVID ваксини Ten Things You Need to Know about the Experimental COVID Vaccines https://www.globalresearch.ca/10-things-you-need-know-about-experimental-covid-vaccines/5734303 By Makia Freeman, Global Research

  • 002 Anonimen 26.02.2021 18:50

    Ваксинирана полиция ще гони не ваксинирани шумкари.

  • 001 Anonimen 26.02.2021 15:54

    Идеята не е моя,но е на път да се осъществи:стикер на челата ни и сканиращи устройства,които ще определят какви права имаме.Господи...добре,че наближавам 80 и не ми пука,но страдам за децата,внуците и неродените си правнуци!Защо позволяваме на тази сган да ни превръща в човекоподобни?Или-в нещо още по-примитивно.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените