Свързани новини

17.12.2021 14:53

Ще водя диалог с антиваксърите: Петков

Видян 2012 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Това, което аз искам да направя, е да направя диалог и с хората, които са антиваксъри, защото ги игнорираме и още повече се капсуловат хората, да чуем техните аргументи. Аз също искам да разбера кои са истинските стопери, дали е грешна информация, заяви
премиерът Кирил Петков пред журналисти в Брюксел.

Петков бе помолен да коментира и труса в коалицията по повод реакцията на единия коалиционен партньор - ИТН, към намеренията на правителството да въвеждат зеления сертификат в министерствата и цялата администрация.

Премиерът не конкретизира в отговора си партията на Слави Трифонов, но заяви, че иска да води диалог с антиваксърите, защото онези, които са искали да се ваксинират, вече са го направили.

"Това, което аз искам да направя, е да направя диалог и с хората, които са антиваксъри, защото ги игнорираме и още повече се капсуловат хората, да чуем техните аргументи. Аз също искам да разбера кои са истинските стопери, дали е грешна информация", обясни министър-председателят.
"Пръсканията с  COVID-19 със самолети - това за мен беше безумно, но това не бяха безумни хора, те просто имаха информация, която е фалшива", възкликна премиерът.
И призна, че фризьорът му е бил от онези, които не искат да се ваксинират, но е починал от заразата. "Човекът, който ме подстригваше, за съжаление, човекът почина, не искаше да се ваксинира", сподели с репортерите Кирил Петков.

"Да, има странични ефекти, но те са много по-малко от ефекта", допълни още министър-председателят, като подчерта, че не е специалист по темата, но проф. Радка Аргирова е.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 22.12.2021 16:54

    бе какъв си ти , та ще се занимаваш с ваксини, ваксери , антиваксери, какво ти разбира главата или са ти набутали малко ваксални акцийки като на другите кресливи инфлуенсъри и си решил да агитираш

  • 002 Доктор 18.12.2021 11:27

    Много посредствен лицемер.

  • 001 тотална измама и подмяна 17.12.2021 21:56

    Кирчо от Канада ще се окаже не само голям лъжец, а и куха лейка, която само говори фантасмагории с голям патос и отблъсквща изкуствена усмивка. Той ще надмина и г-жа Йес, Миглена Кунева, и го доказа още от първия си ден на премиерстване и първата му поява сред началниците му в Брюксел!!!

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това