Присъдата на Десислава Иванчева от 6 години затвор е прекомерна и несправедлива. Виновна или не, съдът реши след най-знаковото дело на спецпрокуратуратурата, след показен арест, вериги и години по затворите.

Свързани новини

10.11.2022 14:56

Ще отправим искане до президентството за помилване на Иванчева: Манолова

Видян 1176 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Присъдата на Десислава Иванчева от 6 години затвор е прекомерна и несправедлива. Виновна или не, съдът реши след най-знаковото дело на спецпрокуратуратурата, след показен арест, вериги и години по затворите.


5 години след ареста обаче е време за солидарност. Десислава Иванчева е и майка на детенце на годинка, чиято съдба сега остава под въпрос. За всички е ясно, че през тези години тя понесе отговорност и няма да извърши престъпление, а присъдата е несправедливо сурова. Като омбудсман съм посещавала затвора в Сливен и мога да потвърдя за лошите условия там.


Затова ще отправим искане до президентството за помилване на Иванчева", заяви лидерът на Изправи се България Мая Манолова.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 престъпната Темида 11.11.2022 10:52

    Бяха изнесени бизнес обвързаности на жената, с която Гешев живее и съмнителния бизнесмен Ваклин, който осъществи вкарването на белязаните евро в колата на двете жени и какво от това?! Гешев трябва да бъде щастлив, ако завърши в затвора, щото може да бъде и много по-зле

  • 004 Anonimen 11.11.2022 09:30

    Натопиха двете жени и на инат ги вкарват в затвора. Не е случайност и делата да са многократно гледани от един и същ съдия при уж случайно разпределение.

  • 003 anonimen 11.11.2022 08:38

    abe razvilnelite se ciganki koito ubivat vyzrastni hora na po malko gi sydat be i vednaga oniya izrodi ot helzinskata shayka tyrchat da gi zashtitavat be bezumniko anonimen2

  • 002 Anonimen 10.11.2022 22:03

    Трябва ли всички майки от Сливенския затвор да бъдат амнистирани или само протежето на Мая Костинбродска?

  • 001 Anonimen 10.11.2022 16:39

    Това дело бе политически пиар на прокуратурата! Иванчева е невинна,вВидяхме, как целенасочено ги държаха с часове на публичен показ, за да предизвикат негативни чувства у минаващите хора към тях с перспектива натопяване на невинни!Това дело беше нарочване на жертви за политически ползи!Истината ще излезе наяве, но кой ще върне здравето,живота и мъките на невинните??

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.