Свързани новини

14.11.2021 21:19

Ще ни видите в дебати: Радев

Видян 1197 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще ни видите в дебати, заяви Румен Радев в отговор на журналистически въпрос в коментар за изборните резултати. По думите му не е приемал досега, защото не е можел да дебатира с всички, а така е уважително, но когато сега остават само с Атанас Герджиков това е възможно.  Според  Алфа Рисърч Радев взема - 49.1%, а
Герджиков - 26.5% и двамата отиват на втори тур.


Нашата победа зависи от мобилизацията ни, от гласа на всеки един българин, който вярва, че една нова България, на справедливостта и закона, е възможна, заяви Радев.

"Най-напред искам да благодаря на всички българи, които дадоха своя вот за бъдещето на България, защото то не им е безразлично. Специални благодарности на цялата изборна администрация, на служителите на полицията, на всички, които допринасят за провеждането на тези избори От сърце благодарим на стотиците хиляди, които подкрепят нашия тандем с г-жа Йотова", каза още Румен Радев.

"Благодарим на всички онези, членове и симпатизанти на партии, които застанаха редом до нас в тази предизборна кампания. Резултатите окончателно ще бъдат ясни до часове. Изборите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, беззаконието и с опитите за мимикрия", подчерта Радев.

"Резултатът към момента дава оптимизъм, но ще бъде грешка да си мислим, че изборите са предрешени. На този балотаж ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото. Единственият начин да победим огромните му ресурси, да надделеем над лъжата, манипулацията, заплахите е да бъдем мобилизирани. Нямайте съмнение, че мобилизацията на партиите на статуквото, ще бъде пълна", допълни още Румен Радев. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.11.2021 21:32

    Не виждам какво може да се дебатира с плу*ека герджиков. Той от нищо не разбира, той не е съдия, той не е полицай, той не може да коментира...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и