Ива Митева призна, че е водила разговор с Петков, той я уверил, че това ще си остане между тях. На проведения снощи коалиционен съвет обаче премиерът обявил, че тя ще предложи група, която да води разговорите за подкрепа на евентуален кабинет.

Свързани новини

29.06.2022 13:43

Ще има преговори, но с условие - без Кирил Петков и Асен Василев в новия кабинет: Ива Митева

Видян 1296 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Да, ще отидем на разговори, ще излъчим представители. Те знаят нашите условия - Кирил Петков и Асен Василев да не са в кабинета. Това е оправдано, защото имаше успешен вот на недоверие срещу финансовата им политика. Ние сме хората, които най-малко искат избори и ще направим всичко възможно да не стигнем до тях", заяви Ива Митева от ИТН


Тя призна, че е водила разговор с Петков, той я уверил, че това ще си остане между тях. На проведения снощи коалиционен съвет обаче премиерът обявил, че тя ще предложи група, която да води разговорите за подкрепа на евентуален кабинет.


"Премиерът в една демократична република не прави така. Разговори като независими народни представители не може да има. Когато приемем мажоритарна избирателна система и влезем като мажоритарни кандидати, може. Като сме влезли с пропорционална система няма как. На който не му изнася - да напусне ПГ и НС. Всичко друго е лъжа и фалш", посочи Митева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес може да се окажете изправени пред изпитания в работната среда

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес може да се окажете изправени пред изпитания в