Щандът на най-любимата на българите през последните няколко сезона община Царево, в която освен нейната „столица”, попадат още Лозенец, Синеморец, Резово, Ахтопол и други хитови курортни селища, се оказа и най-търсеният в първия ден на водещото туристическо изложение у нас  Ваканция & СПА ЕКПО 2023

Свързани новини

15.02.2023 15:17

Щандът на Царево най-търсен на Ваканция & СПА ЕКПО 2023

Видян 2275 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Щандът на най-любимата на българите през последните няколко сезона община Царево, в която освен нейната „столица”, попадат още Лозенец, Синеморец, Резово, Ахтопол и други хитови курортни селища, се оказа и най-търсеният в първия ден на водещото туристическо изложение у нас  Ваканция & СПА ЕКПО 2023. На снимката ясно личи разликата със съседния щанд на Варна, където няма посетители.



Интересно е, че в актуалния каталог за България на Министерството на туризма кой знае защо някой некадърник е пропуснал, а другите не са забелязали отсъствието точно на ... Царево.


За тях и за други неинформирани домакините на щанда са предвидили много богата визуална и четивна информация за Перлата на юга, както гласи названието на една от книгите, посветени но общината, налична и на български, и на английски език. На изложението в ИнтерЕкспоЦентър на бул. Цариградско шосе присъстват не само хора от бранша от нашата страна и търсещи интересни оферти за следващите си ваканции родни туристи, но и представители на хотели и туроператори от много държави. Включително основните ни конкуренти Турция, Египет, Тунис. Специално внимание сред офертите за Анталия заслужава хайверигата Глория, която по-рано се представи и специално с бизнес-закуска в Хотел Милениум със съдействие от водещия оператор за ваканции в южната ни съседка Емералд. Емералд също има много търсен щанд №2, зала №1, сектор А в Експото.


Мария Пенчева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата