Свързани новини

28.07.2009 18:14

Шофьор и безработна избират шеф на хлебозавода в Бургас

Видян 2450 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новите общински съветници от „Атака“ - шофьорът Ивайло Стаматов и безработната Гинка Дянкова ще разглеждат документите на кандидатите за шеф на Бургаския Хлебозавод, стана ясно на последната сесия на местния парламент. Бившият председател на общинския съвет- Бургас и водач на „Атака” Валери Симеонов не успя да събере гласове, за да стане член на Комисията по общинска собственост. Той бе преборен от Ваклин Стойновски,  който поведе с почти два пъти повече точки.


Директорското място в общинската фирма „Хляб и хлебни изделия” се освободи, след като досегашният управител – Пенка Филева, подаде оставка. Безработна от „Атака“ ще подпомага избора на най-новия съветник за възловото общинско място. И двамата не са висшисти, коментират с недоумение техни колеги.


Конкурсът ще се проведе по документи и събеседване. Задължително условие е кандидатите да бъдат висшисти, да не са съдени и да не са участвали в контролни и управителни органи на фалирали фирми. Те ще бъдат препитвани от специалната комисия в състав петима общински съветници и двама души от администрацията. При това положение, парадоксът е неизбежен -  хора с висше образование ще бъдат оценявани от среднисти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак