01/03

Свързани новини

16.09.2020 17:37

Шефът на Военното разузнаване лъсна гол в нета

Видян 8629 пъти | Коментари 2
Гласували 6 рейтинг: 3.8333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голи снимки на временно изпълняващия длъжността шеф на Военно разузнаване Велко Атанасов бяха изпратени до интернет сайта Афера.  На пощата на изданието са били получени  скандални снимки на полк. Велко Атанасов от неотдавнашно негово служебно пътуване, свързано с военното разузнаване и НАТО, до Брюксел.


Снимките са придружени с още по-скандален чат на полк. Велко Атанасов с проститутка в Брюксел. В него той заклеймява президента Радев като "дявол", а протестиращите нарича "лумпени".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Боко, виж си кадрите 16.09.2020 18:32

    Какъв шеф на военно разузнаване може да бъде този ексхибиционист и сексуален макак, пардон маниак

  • 001 Anonimen 16.09.2020 17:48

    ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“ На 5.09.2020 АФЕРА публикува: СКАНДАЛ! ШЕФ НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ЛЪСНА ГОЛ С ПРОСТИТУТКА В БРЮКСЕЛ! ТОВА Е „НИВОТО“ НА СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНЕ НА ХУНТАТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ https://afera.bg/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bb%d1%8a%d1%81/ „Нивото“ на военното разузнаване лъсна с цялата си прелест чрез размаханото голо „достойнство“ на предложеният от военния министър Красимир Каракачанов – пoлк. Вeлкo Aтaнacoв зa нaчaлник нa cлужбa „Вoeннa инфoрмaция“. Служба „Военна информация“, съкратено СВИ е специална служба в България за водене на военно разузнаване. Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС. АФЕРА разкри, че притежава дълга и напоителна писмовна сага между и.д. шефа на Военното разузнаване, готвен за постоянен шеф, гъмжаща от подмокрящи, влажни излияния с неслучайна жена. Жена, която е бивш служител на ДАНС и в момента на знаков пост, от който зависят важни дела. Според източници от военното разузнаване срещите между двамата се провеждат в квартири на разузнаването, популярни като явочни квартири. В кореспонденцията между въпросната жена и и.д. шеф на Военното разузнаване, жената пише, че възлюбленият и полк. Велко Атанасов бил единственият достоен за това място, разбирай шеф на военното разузнаване, и това било ясно от категоричността на първото изказване на „торбичката“. „Торбичката“ очевидно е Каракачанов.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби