Свързани новини

03.02.2021 11:22

Създадохме антикорупционна комисия Къде са парите?: Манолова

Видян 2211 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Създадохме антикорупционна комисия „Къде са парите?“ от млади експерти, която събира сигнали за безобразия и източвания на публични средства в различни сектори. Нямам предвид само държавните фирми „Автомагистрали“ или „Монтажи“.  Последните разкрития са свързани със санирането, където се оказва, че са изтекли хиляди левове. Нашето притеснение е защо планът за възстановяване на България за 30 млрд. лв. през следващите години включва основно саниране и раздуване на администрацията.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред бТВ.


Тя подчерта, че „Изправи се.БГ“ има план как 30 млрд. лв. да бъдат налети в икономиката и в бизнеса, така че да се увеличат драстично доходите на българските граждани.


Грижата на „Изправи се.БГ“ и моята грижа е да покажем как ще изглежда България след 10 години – с високи европейски доходи, модерна икономика, чист въздух и план за развитие на изоставащите райони. Не струва нито една кауза, на нито един политик, ако там няма грижа за хората, категорична е Манолова.


Почтено е всеки преди изборите да заяви на коя страна ще застане, влизайки в парламента – дали ще подкрепи с действията си едноличния модел на ГЕРБ или ще е последователен в своите ангажименти към избиратели, да изградим заедно мнозинство на почтените, което да разгради пирамидата на диктатурата, заяви председателят на „Изправи се.БГ“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.02.2021 11:28

    Със "саниран" блок, по-мека зима, по-евтин газ, откачени от години радиатори (т.е. само сградна инсталация) платих миналата зима 21 лева в повече на Ковачки. При 1,5 милиона за 144 апартамента се падат по над 10 000 на апартамент. При това две-трети от апартаментите и общите части на два от осемте входа бяха с вече сменена дограма. Ако го правите индивидуално при "непипнат" апартамент ПВЦ-докрамата на двустаен, покривът, олуците, външната изолация и общите части ще ви излязат не повече от 4 000. Направете си сами сметка колко се краде. Според мен - поне две трети от парите. Работят бригади, събирани по пътищата, на които плащат надници по 50-55 лева. Дограмата е най-евтина българска, а полистиренът - румънски. Ще призная, че имаме прокуратура, ако подхвани "санираните" кражби. Нашата фирма бе габровска и яко се твърди, че се отчита на "най-честния" член на правителството - философ по образование, със стаж на гимназиален учител по философия, но иначе първи експерт по еврофондовете и икономиката.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели