Това се отнася за всички кораби, плаващи под руски флаг, притежавани или експлоатирани от руски субекти.

Свързани новини

21.04.2022 17:37

САЩ забрани руските кораби

Видян 4178 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Джо Байдън обявява, че плавателни съдове, плаващи под руски флаг, собственост на Русия или управлявани от нея, не са добре дошли в пристанищата на САЩ


 


Вашингтон ще последва примера на Европейския съюз и ще забрани на всички кораби, свързани с Русия, да акостират в американски пристанища, обяви в четвъртък президентът Джо Байдън. Това се отнася за всички кораби, плаващи под руски флаг, притежавани или експлоатирани от руски субекти.




"Нито един кораб, нито един кораб, който плава под руски флаг, или който е собственост или се управлява от руски интерес, няма да има право да акостира в пристанище на САЩ или да достигне до нашите брегове. Нищо", заяви Байдън в четвъртък сутринта в Белия дом след среща с украинския министър-председател.




На 6 април ЕС забрани на руски кораби да влизат в неговите пристанища. Байдън заяви, че този ход има за цел да "лиши Русия от предимствата на международната икономическа система, на която тя толкова много се е радвала в миналото".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.04.2022 19:08

    Изкукуригалият байДАНЧО, пак е забравил да си изпие хапчетата ! Щял да забрани на всички кораби с руски флаг да акостират на американските пристанища ! А някой ще го пита ли за руските подводници, от които могат да излитат гълъбчета и след 5 минути да кацнат на главата му в белия дом !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни