Свързани новини

02.07.2012 11:53

Самолет се разби близо до Лондон

Видян 1412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Става въпрос  за едноместен самолет, взел участие на самолетно шоу в близост до Лондон, Англия. Близо 600 души станаха свидетели на инцидента и се разминаха с нещастния край, след като пилота на самолета загуби контрол над машината. Няколко метра след като самолета се издигна във въздуха, Тревор Рош е загубил управление и се е разбил, загивайки на място. Самолета е произведен през 20-те години на миналия век. Самолетът ”Ди Ейч 53 (DH53)” е паднал на поле, близо до мястото, откъдето зрителите са наблюдавали шоуто на аеродрума “Олд Уордън” в Бигълсуейд, съобщи “Дейли Мейл”.

Селището на смъртоносния инцидент се намира на 75 км северно от Лондон. Заради злополуката бе отменено шоуто на аеродрума, който стопанисва колекция от стари модели самолети, известна под името “Шатълуърт”.

От полицейският отдел за самолетни катастрофи са обявили, че ще бъде направено разследване, за да се установят точните причини за  нещастния случай, завършил със смъртта на пилота на самолета, производство на компанията “Де Хавиланд еъркрафт (De Havilland Aircraft Со.)”.

Разибилият се самолет е колекционерска рядкост.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще се справяте много творчески с проблемите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в