„Получих предложение, казаха, че е от Бойко Борисов - да стана посланик или евентуално да имам политическа кариера, може би в неговата партия”.

Свързани новини

15.05.2023 11:20

Само аз съм му виновен на Гешев - това разбрах: Борисов

Видян 2221 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От изказването на Иван Гешев мога да отбележа няколко неща - не чух Румен Радев, не чух Христо Иванов, не чух Атанас Атанасов, не чух Кирил Петков, не чух Асен Василев, не чух „Възраждане”, БСП, ДПС или ИТН. Само аз съм му виновен - това разбрах. Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?


Нито съм говорил, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, освен на него, когато стана атентатът, за да му изразя съчувствие, загриженост и молба да намерят извършителите. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира думите на главния прокурор, който посочи:


„Получих предложение, казаха, че е от Бойко Борисов - да стана посланик или евентуално да имам политическа кариера, може би в неговата партия”.  Борисов подчерта, че посланиците се одобряват от президента Радев:


"Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Посланиците се назначават от президента. Нито съм говорил, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, освен на него, когато стана атентата - да изразя съчувствие и загриженост и молба да намерят извършителите. И съчувствие към семейството - защото този, който си позволи да плаши семейството, той е боклук. А да наречеш избраниците на народа политически боклук, това не е коректно. На нито един прокурор и съдия не съм се обаждал, никакви листчета не съм пращал".


Борисов коментира, че не се плаши от повторен арест, защото подкрепата на хората е видна. Допълни, че очакват резултати от заявеното от Гешев в интервюта, че до две-три седмици по знакове дела ще има резултат.


"Казали сме същото, което и останалите партии. Защо се озлобява срещу нас, не знам, но ми прави впечатление, че подминава другите партии. В нито едно от изказванията му не съм се разпознал", каза още Борисов.


Нямам никакво обаждане на човек от провинцията, заяви лидерът на ГЕРБ в коментар на думите на гл. прокурор , че получил "съобщение от един мой колега прокурор, който ми написа "не знам дали знаеш, но господин Сарафов е казал на еди кой си, който е казал на еди кой си и той ми каза, че трябва да прекратя делото "Барселона Гейт" до миналия петък".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей