Само 113 души присъстваха на откриването на националната кампания на БСП в Бургас, както личи от снимка свише, разпространена от самата Кор. Нинова, което е сензационно малко за 200-хилядния град и 80-хилядната партия, както и да се погледне

Свързани новини

04.09.2022 20:09

Само 113 на националния старт на кампанията на 80-хилядната БСП:Фотофакт от Кор.Нинова

Видян 4587 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само 113 души присъстваха на откриването на националната кампания на БСП в Бургас, както личи от снимка свише, разпространена от самата Кор. Нинова, което е сензационно малко за 200-хилядния град и 80-хилядната партия, както и да се погледне. Има и правостоящи, свързани с организацията и медиите - последната група ясно се различава по камерите, докато на сцената са водачите на листи и кандидатите от местния списък на червените.


 Дали причината е отвращението от водача на Бургаскаота листа на БСП Петър Кънев, нашумял със скандалния и незаконен данък, от които взема милиони годишно бизнесът му - т.нар. екостикери, с конфликта на интереси като кандидат - депутат, който прави предпечата и печата на бюлетините и протоколите за изборите в декларираните като негови собствени фирми, както и поради някои негови лични "подвизи"? Това се питат анализаторите.


Може да е това, а може и да е друго, предполагаме ние - например устойчивият тренд към спад на подкрепата за партията, която в следващия парламент се очаква да има двадесетина депутати - между 170 000 и 250 000 гласа, благодарение на Нинова, чиято е и заслугата именно Кънев в нарушение на партийния устав отново да води Бургаската листа и въобще да представлява партията, както и точно при него тя да открива националната си кампания, при положение, че резултатът му на последните избори беше дори под отчайващия среден за страната.


На последните 3 предсрочни вота през миналата година БСП изрови 3 последователни 102-годишни електорални дъна.



Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 06.09.2022 11:44

    Съмнява ме ,че БСП-то може и да са под 4-те %

  • 002 Редакцията 04.09.2022 22:11

    Много е лесно да се преброят, "Специфичност и прецизно" - ясно отличими са седящите, празните столове и правостоящите. Просто трябва човек да може / да иска да брои. Екзактни сме, както винаги.

  • 001 Специфично и прецизно 04.09.2022 21:30

    Как пък ги преброихте , че са 113? Не че не го заслужава, тази нагла, мега алчна и лъжлива водачка на най-дъртата партия, но и с просто око се вижда, че зрителите заснети с дрон са доста над 300! А иначе според мен, БСП заслужават тоя път да вземат под 3,75% !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.