Истината е, че точо през юни Биткойн се срина от 40 000 но 20 000 долара, което пряко се отрази на един от тогавашните депутати от ИТН, който беше „напазарен” от Продължаваме промяната по думите на коментиралия операцията тогава представител на партията точно в момента на тоталния срив на „устойчивия актив” според Тренчев

Свързани новини

10.10.2022 09:24

Съдружник в NEXO е от аферата ХелпКарма с източени дарения, друг съди партньорите си за милиони

Видян 12939 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прогнозираха официално 100 000 долара за Биткойн през юни, когато всъщност той се срина до $20 000

nexo-nashata-e-ofshorka-s-172021.html" target="_blank">Криптопирамидата NEXO няма проблеми в съда само с 8 американски щата. Съдружниците се съдят за милиони и помежду си. Кои са те? Трима видни синове, за които разказва авторитетният десен сайт boulevardbulgaria.bg, който ще цитираме, въпреки че можем много да добавим от себе си:


"Един от основателите на nexo-ne-spazi-zabranata-da-raboti-v-sasht-i-171972.html" target="_blank">Nexo e Антони Тренчев: бивш депутат от Реформаторския блок и син на шефката на известна бизнесдама.Тренчев беше зам.-председател на Движение България на гражданите до пролетта на 2017 г., когато обяви, че напуска партията”.


Той определя себе си като рАнен биткойнър, но прогнозите, които направи в началото на тази година – на 14 януари, за развитието на криптовалутите са точно обратното на това, което се случи. Пред американския Блумбърг той заяви: „Биткойн е чудесен съюзник на прогнозите ми. Ще стигне 100 000 долара. Дали ще стигне това ниво до края на юни според оптимистичния ми сценарий или до края на годината? Няма значение. Изумително е колко е устойчив този актив”.


Истината е, че точно през юни Биткойн се срина от 40 000 но 20 000 долара, което пряко се отрази на един от тогавашните депутати от ИТН, който беше „напазарен” от Продължаваме промяната (по думите на коментиралия операцията тогава представител на партията) баш в момента на тоталния срив на „устойчивия актив” според Тренчев. Сега, в края на годината, Биткойн струва точно $19 486,28 със спад от 0,12% или около 100 долара само в неделя, както сочи безпристрастната статистиката на специализирания финансов сайт interes.bg.


В този смисъл американските регулаторни органи явно има за какво да са притеснени за онези над 800 000 000 долара, които граждани на САЩ, са инвестирали в нерегистрирани и нелицензирани „портфейли” на NEXO, защото управлявано от подобни прогнози е наистина необяснимо как дружеството би могло да осигурява 36% лихва на вложителите и за колко време. А даже Капитал, който толкова се грижеше за имиджа на фирмата, преди да бъде погната от властите в САЩ коментира, че няма как да не се съмнява в твърденията на мениджърите й, че имали с какво да обезпечат общо поверените им 3,98 милиарда долара. Дори да приемем, че тези 800 М са в сигурни ръце, те представляват нищожен процент от общата сума.


Но да се върнем на съдружниците, както ги представя близкият до тях сайт boulevardbulgaria.bg:


„Другият е Коста Кънчев: братовчед на управителя и председател на УС на Фондация ХелпКарма Константин Кръстев, който беше обвинен от Софийска градска прокуратура в длъжностно присвояване в края на 2021 г.”


Напомняме, че тази афера нашумя с името на раздавача на бързи заеми Credissimo в разследване на бТВ, поради свързаността на управляващите финансовото дружество и уж благотворителната платформа не само в бизнеса, но и по роднинска линия. Ето какви засечки се случват по пътя към София на хората, решени на всяка цена да я завладеят.


„Третият съосновател е Георги Шулев - син на бившия икономически и социален министър от НДСВ Лидия Шулева (б.р. тя беше и вицепремиер в правителството на НДСВ и ДПС, а работата й с финансово дружество от кръга на издателя на Капитал беше стопила чрез игра



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 шменти капели 10.10.2022 09:49

    Каквито боклуци родителите, такива и децата. Та Лидия Шулева малко ли цапцароса до като беше във властта при Симо ментата, та майката на Тренчев с чии пари започна бизнеса та сега е завладяла цяла ул.Съборна? Твърде вероятно е да перат и парите на престъпните си родители. Но рано или късно всеки си намира майстора

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак