Свързани новини

01.02.2022 09:24

Съдия е жертвата при тежката катастрофа на АМ Тракия в събота

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загиналата жена в тежката катастрофа на магистрала Тракия в събота.




Това потвърдиха от съда, след като самоличността на съдия Петкова е била потвърдена едва вчера, защото не е отишла на работа, въпреки че имала насрочени две заседания. Тогава колегите ѝ поискали информация и от полицията в Пазарджик съобщили, че ДНК експертизата, която трябва да идентифицира загиналата, още не е готова, но от данните на колата можело да се направи заключение, че в нея е била Петкова.




Тежкият инцидент се случи около 15,30 (на 29 януари) на магистралата в посока София в района на Пазарджик. Първоначалната информация сочи, че автомобил Рейндж Ровър е блъснал отзад шофираната от Петкова Тойота Ярис, след което и двете коли са излезли от пътното платно и са се самозапалили. Колите са били напълно опожарени, което не е позволило и бързото идентифициране на жертвата.




От прокуратурата съобщиха, че съдия Петкова е шофирала с ниска скорост в лявата изпреварваща лента за движение, тъй като в този участък магистралата е била задимена поради запалени треви в отсечка до крайпътен отводнителен канал. Заради задимяването тя е намалила скоростта, при което е последвал удар от движещия се зад нея Рейндж Роувър.
Другият шофьор е бил откаран запреглед в болницата и задържан за 24 часа. Пробите му за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.




Съдия Петкова гледаше едни от най-шумните дела през последните години. Сред тях делото Октопод, както и процесът срещу бившата съдийка Румяна Чаналова. Също и делото срещу Емил Милев по прякор крокодила.














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв