Иван Иванов – син

Свързани новини

28.12.2023 11:38

Съдът наложи домашен арест на Иван Иванов - син, обвинен за подкуп

Видян 553 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският апелативен съд наложи на Иван Иванов – син домашен арест. Той е обвиняем за поискан и получен подкуп. Според съдебния състав има редица пороци при повдигането на обвинението, което на този етап не съответства на доказателствата по делото, предаде БНТ.

По делото обвиняем е и баща му Иван Иванов, който е олимпийски шампион по вдигане на тежести от Барселона през 1992 г., четирикратен световен и петкратен европейски шампион, в момента е старши треньор на националния отбор по вдигане на тежести.

Двамата бяха задържани в края на миналата седмица. Сумата от малко над 62 000 лв. е дадена от председателя на федерацията по вдигане на тежести Ариф Маджид на Иванов - син, който беше задържан с белязаните пари. Софийският градски съд наложи парична гаранция от 5000 лева на Иванов - баща, като той не обжалва наложената му мярка за неотклонение, докато за сина му постанови постоянен арест.

Иван Иванов - син поиска от съда днес да му бъде наложена по-лека мярка. Според защитника му Костадин Костадинов не са налице предпоставките той да бъде задържан в ареста. Той отбеляза, че има разминаване между показанията на двамата основни свидетели, както и че няма данни клиентът му да е направил опит да се укрие или да възпрепятства разследването. Освен това няма доказателства, че е лице с висока степен на обществена опасност.


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак