01/02
13.06.2022 09:06

С МС-самолета до Солун за 1 вечеря с преспиване с Лена, премиерът не е ОК

Видян 2945 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вместо с НСО, чиито коли за 2 часа щяха да го откарат в Солун, премиерът вдигна правителствения самолет (доказано с документ), за да вечеря с преспиване в петък срещу събота с Лена Бориславова в петзвездния Хаят – транспорт, което ни струва десетки хиляди лева като данъкоплатци. Никакво оправдание не е, че се е срещнал там с бг дипломат, който също за наша сметка е командирован от Атина.




Не е ОК тая работа и изобщо не става дума за личен живот, особено пък, след като ден по-рано препоръча на София да спира линии на автобуси и трамваи, понеже правителството не изпълни ангажиментите си към нея за стотици милиони лева, за да бъде спасен градския транспорт. Пловдивачнинът Петков живее в нашия град, хм, със семейството си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 13.06.2022 12:53

    Никой не е в състояние да надмине Борисов по глупост и злоупотреби! В момента това правителство няма алтернатива, както и ПП! А защо е бил в Солун Петков, той си знае!

  • 003 Anonimen 13.06.2022 12:32

    Надеждата е не в про100кирчо, а в това, че не може да бъде по-зле от Тиквата. Но задкулисието и машините и този път изиграха електората, то и за това хората все по-малко гласуват. Та, който е гласувал за простото и Америка за България да си посипе главата с пясък...

  • 002 Anonimen 13.06.2022 11:50

    Трябва да си много прост, да си вярвал и да си имал надежда, че тоя ще промени нещо. Един интернационалист и безродник, женен за небългарка няма как да милее за България. Тъй че какви надежди е убил, на разни инфантили и лапни шарани, чакащи поредния месия и с консуматорско мислене като неговото, че в чужбина текат реки от пари и затова си пращат отрчетата там.

  • 001 Anonimen 13.06.2022 11:31

    Човек, който като висш държавен служител нарушава Конституцията и изобщо не му пука, който лъже и манипулира непрекъснато за лична изгода, който овладя на бързо корупционните схеми на Тиквата и успешно ги доразви и ползва, който предава националните интереси вечно нахилен като идиот, който уби надеждите на милионите изтерзани от геноцида на Борисов....няма как да се впечатли от десетките хиляди разходи народна пара за воаяж с любовницата си. Пълно бедствие и опустошително цунами са тези хардвардци и техните авери

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей